Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.travelcollection.ro.

Contract intre utilizator si TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L. denumita in continuare TRAVEL COLLECTION. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale
Website-ul www.travelcollection.ro este proprietatea TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L. , cu sediu social in cu sediul social  in Navodari, Str. Midiei, Nr 27, Bl TCL Ap 27, jud Constanta, cod postal 905700. Orice incercare de copiere, instrainare sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.
Accesul si utilizarea site-ului www.travelcollection.ro se face in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Nu ne asumam responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date travelcollection.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre travelcollection.ro.


La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@travelcollection.ro, ne obligam sa rectificam, sa actualizam, sa blocam, sa stergem sau sa transformam in date anonime si sa incetam prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. TRAVEL COLLECTION se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Nu raspundem de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile travelcollection.ro.


Politica site-ului www.travelcollection.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, travelcollection.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea travelcollection.ro, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre travelcollection.ro, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.


Pe site-ul www.travelcollection.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri,furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul travelcollection.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc. Travelcollection.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.


Ratingurile si eventualele review-uri ale hotelurilor din oferte reprezinta elemente informative, care sunt proprietatea TripAdvisor.com, Booking.com respectiv Hotels.com. Ele sunt utilizate fara valoare comericala, avand ca scop o buna informare a clientului si o eventuala directionare spre site-urile oficiale respective, mentionand ca nu exista stabilit niciun parteneriat intre aceste parti.
Website-ul travelcollection.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Legaturi catre alte Site-uri
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
TRAVEL COLLECTION nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de TRAVEL COLLECTION. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora
TRAVEL COLLECTION nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta TRAVELCO LLECTION sau furnizorii sai.

Confidentialitate
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre TRAVEL COLLECTION sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a TRAVEL COLLECTION.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
TRAVEL COLLECTION isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si “Agentie de Turism” si este guvernat de legile din Romania.

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Str Midiei Nr 27, Ap 16
CUI: 42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020