Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

despre noi

Travel Collection este agentie de turism ce ofera o gama larga de servicii turistice; Vacante all inclusive, city breakuri, vacante exotice, bilete avion, rezervari hoteluri, asigurari medicale, asistenta in obtinerea vizelor, servicii turistice corporate, organizare de vacante corporate, vacante incentive, organizare vacante pentru grupuri mari , decontari cu vouchere de vacanta, asistenta turistica. De 3 – 4 ori pe an organizam si vacante de grup in care mergem si noi pe diferite destinatii exotice, acestea vor avea si tarife speciale, supernegociate cu furnizorii locali.

Din dorinta de a oferi vacante de vis, calatorii si amintiri de neuitat, garantam dedicarea noastra privind alegerea celor mai potrivite pachete si servicii dar si alegerea celor mai buni furnizori (companii aeriene, touroperatori, companii de asigurare). Mergem pe premisa ca noi toti meritam o vacanta! Fiecare dintre noi, vecini, parinti, angajati,  oricare dintre noi meritam o vacanta sau un concediu in fiecare an.

Vrei sa organizezi un retreat, un workshop tematic sau o vacanta corporate? Fie ca este vorba de dezvoltare personala , yoga , teambuilding, la agentia de turism Travel Collection gasesti cele mai bune solutii de bilete de avion, hoteluri, transferuri, asistenta pe partea de excursii optionale.

Scrie-ne pe email office@travelcollection.ro sau pe whatsapp si gasim solutii corporate pentru calatoriile de grup.

Pentru orice solicitare ne puteti scrie oricand pe email office@travelcollection.ro sau pe WhatsApp 0722995547. Un turist fericit inseamna un turist bine informat, si pentru acest lucru va stam la dispozitie, cu drag!

despre mine

Agentia Travel Collection este de fapt o continuare a muncii mele de 15 ani in domeniul turistic, un proiect al dedicarii si al experientei mele in domeniu, o transpunere a bucuriei mele de calatori, dar nu este despre calatoriile mele sau despre destinatiile vizitate de mine, este despre vacantele si destinatiile pe care voi le puteti vizita!

Pentru cei ce ma cunosc si au colaborat cu mine sunt sigura ca nu le trebuie prea multe informatii si nu  vor pune sub semnul intrebarii colaborarea cu noi, pentru cei ce nu ma cunosc, ma prezint:

Numele meu este Baciu Rodica, sunt fondator al agentiei de turism Travel Collection. Sigur ca in afara de implinirea profesionala si personala este vorba de un bussines, dar un bussiness ce are la baza vacante fericite la preturi accesibile! Pentru cei ce prefera asa zisele vacante do-it-yourself, cei care se pricep si au timp sa caute ore in sir cele mai bine oferte si variante, probabil li se pare bizara  existenta unei agentii de turism, dar cateodata si ei au nevoie sa le faca cineva un check in online, sau sa le corecteze un bilet de avion rezervat pe directia buna dar in anul gresit. Sa nu mai mentionez de conditiile  de calatorie ce se schimba zilnic in perioada pandemiei.

Orice recomandare, review sau mesaj pe care il primesc la intoarcerea din vacanta, din partea  unui turist fericit, ma convinge ca am facut alegerea potrivita privind proiectul Travel Collection. Tarifele finale ale pachetelor nu vor fi mai mari decat in cazul vacantelor do it yourself in raport cu asistenta acordata , cu promptitudinea raspunsurilor, sau chiar vor fi tarife mai mici, asa ca puteti apela cu incredere la noi!

Asadar daca aveti un review sau o parere depre noi, buna sau rea,  o puteti posta pe
Facebook sau pe Google.

Cu stima!
Baciu Rodica

Ultimele oferte

Ultimele articole

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020