Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Viena de 1 decembrie

Ziua 1: BUCURESTI – VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:15 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Viena. Decolare la ora 07:45 si sosire in Viena la ora locala 09:10. Transfer cu autocarul in centrul orasului, pentru 2.5 ore, in care vom realiza turul panoramic si pietonal, impreuna cu ghidul local. Vom incepe cu partea moderna a orasului, unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House si continuam cu Ringul Vienez (Ringstraße), unde se afla: Observatorul Astronomic, Ministerul de Razboi, Universitatea si Muzeul de Arte Aplicate, Parcul cu statuia aurita a lui Johann Strauss si teiul lui Mihai Eminescu, Opera,
Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie a Naturii si Muzeul de Istorie a Artei, Palatul Hofburg si Piata Eroilor, Parlamentul, Cartierul muzeelor, Teatrul National, Biserica Votiva etc. Transfer pentru cazare la Senator Hotel Vienna 4* (sau similar).
Timp liber la dispozitie. La ora 15:00 va propunem o plimbare pietonala panoramica in zona centrala (vom folosi transportul in comun). Incepem cu Palatului Hofburg si curtea imperiala (recomandam vizita), urmand Graben, strada pietonala, unde se afla Coloana Ciumei, statuia imparatului Leopold I, biserica Sfantului Petru si nu in ultimul rand Piata Sf Stefan si catedrala cu acelasi nume. Timp liber la dispozitie in centrul orasului pentru vizitarea Pietelor de Craciun din Piata Maria Tereza si Piata Primariei. Intoarcere la hotel pe cont propriu. Recomandam optional, ascensiunea cu liftul spre terasa catedralei Sf Stefan pentru panorama 360.
Ziua 2: VIENA – PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. Dimineata ne vom deplasa la Palatul Schonbrunn, una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, cladirea pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani. Vom calatori cu transportul in comun (metrou). Biletele nu sunt incluse iar preturile informative pentru “Grand Tour” cu audioguide sunt: 22 euro/ persoana adult si 15 euro/ persoana 6-17.99 ani. Rezervarile se fac cu 24 de ore inainte, prin intermediul insotitorului de grup. La pranz ne vom intoarce in centrul Vienei, pentru timp liber si masa de pranz (optionala). Intoarcere la hotel pe cont propriu. In continuare, va propunem optional excursie la Designer Outlet Parndorf si Bratislava. Pornim spre Slovacia la ora 13:00, iar pe traseu vom face o oprire de 2 ore la Parndorf Designer Outlet pentru cumparaturi. Deplasare la Bratislava unde, intr-un tur panoramic,vom admira: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu un restaurant construit intr–un stil futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro–Ungar), centrul istoric, Poarta lui Mihail, zona pietonala, Piata Primariei, faleza Dunarii. Timp liber la dispozitie in centrul vechi, pentru masa (optional) si vizita in Piata de Craciun. Seara intoarcere la Viena. Pret informativ 60 euro/ persoana, pentru un grup minim 15 persoane. Sunt incluse: transport cu autocar si insotitor de grup.
Ziua 3: MAYERLING – MANASTIREA HEILIGENKREUZ – BADEN (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi, cu ghid local vorbitor de limba romana, la Mayerling, Heiligenkreuz si Baden. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze, mergand spre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit decedat, alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastirea Sf. Iosif al Ordinului Carmelitelor. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana), intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Pornind spre Viena, la ora pranzului vom opri pe malul raului Schwechat, la Baden, o statiune balneara ale carei bai termale au fost cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. “Baden bei Wien” a devenit resedinta de vara imperiala in timpul imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sissi, iar imaginea sa este marcata de cladirile biedermeier si de cel mai mare casino din Austria. Timp liber pentru plimbari individuale si masa de pranz (optionala). La ora 14:00, intoarcere la Viena si cazare la acelasi hotel.Pret informativ 75 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport cu autocarul, biletele de intrare si ghid local vorbitor de limba romana. Seara va recomandam vizite individuale in Prater, parcul de distractii unde exista o uriasa roata, muzeul Madame Tussauds si aproximativ 250 de jocuri si atractii, pentru toate varstele
Ziua 4: ABATIA MELK – VALEA WACHAU – DURNSTEIN – KREMS (optional)
Mic dejun. Timp liber in Viena, sau optional va propunem excursie de o zi in Defileul Dunarii. Incepem cu vizita la Melk,abatia benedictina ridicata in 1089 pe un deal deasupra Dunarii si care din anul 2000 se afla in patrimoniul UNESCO, aici aflandu-se, o importanta colectie de manuscrise pastrate intr-o biblioteca impresionanta. Manastirea este considerata una dintre cele mai frumoase cladiri baroce din Europa si a fost mentionata de Umberto Eco, in romanul „Numele Trandafirului”. Urmeaza Valea Wachau, unde vom opri la Durstein, un fermecator orasel cu arhitectura traditionala, renumit pentru lichiorurile sale din fructe si unde se afla ruinele castelului medieval Kuenringer, locul unde o legenda locala ne povesteste cum a fost intemnitat Richard Inima de Leu si cum englezii au platit 35 tone de argint, pentru eliberarea faimosului rege. Ultima oprire va fi in Krems, unul dintre cele mai vechi orase din Austria, situat la confluenta Dunarii cu raul Krems si unde vom fi intimpinati de o atmosfera medievala, putand admira: Biserica Piarista Sf. Stefan, Muzeul Weinstadt, Galeriile de Arta. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza intoarcere la Viena. Pret informativ 90 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport cu autocarul, biletul de intrare la Abatia Melk si ghid local vorbitor de limba romana.
Ziua 5: VIENA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa eliberarea camerelor, la ora 10:30 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 13:30, sosire in Bucuresti la ora 16:55.
PRET/persoana: 475 EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 160 EURO
Reducere pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 30 EURO
Reducere pentru copil 2-11.99 in camera dubla cu pat suplimentar: 50 EURO

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti cu compania TAROM;
• bagaj de cala in limita a 23 kg, o singura piesa;
• 4 nopti cazare cu mic dejun bufet in Viena la Senator Hotel 4* sau similar;
• tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore);
• tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul vechi:
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2021. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

<td

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
475€
01 dec 2021 – 05 dec 2021
Loc in Camera dubla 
Mic dejun
  
  
 
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

– 40% – se plateste imediat dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
– 40% – se plateste cu 31zile inaintea datei de plecare;
– 20% – se plateste cu 21 zile inaintea datei de plecare

Prezentarea unui rezultatul negativ al unui test pentru virusul SARS-CoV-2, de tip PCR (valabilitatea să nu depășească 72 de ore de la data prelevării probelor) sau antigen (valabilitatea să nu depășească 48 de ore de la data prelevării probelor);

Prezentarea unui certificat de vaccinare cu un ser autorizat, cu îndeplinirea uneia dintre următoarele condiții la data intrării în Austria:

– au trecut cel puțin 21 de zile de la administrarea primei doze de vaccin, dar nu mai mult de 90 de zile;

– imunizarea cu cea de-a doua doză de vaccin să nu fi avut loc cu mai mult de 270 de zile în urmă;

– în cazul imunizării cu un vaccin administrat într-o singură doză, aceasta să nu fi fost efectuată cu mai puțin de 21 de zile în urmă, dar nu mai mult de 270 de zile;

– dacă vaccinarea a avut loc după cel puţin 21 de zile de la emiterea unui test biologic-molecular pozitiv pentru SARS-CoV-2 sau a dovezii prezenței anticorpilor, cu condiția ca vaccinul să nu fi fost administrat cu mai mult de 270 de zile în urmă.

Dacă a fost confirmată o infecție pentru SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile și poate fi prezentat un certificat medical de vindecare sau o dovadă a prezenței anticorpilor, care să nu fie mai veche de 90 de zile.

Rezervare

Occidental 

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020