Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

OFERTA DISNEY PARIS – TICHETE PARC INCLUSE!!!

Hotel Campanile Val de France 3*

Website hotel: https://val-de-france.campanile.com/en-us/

Acest hotel oferă un serviciu de transfer gratuit la parcul de distracţii Disneyland® Paris, situat la mai puţin de 10 minute. Hotelul pune la dispoziţie un magazin Disney, un carusel şi o sală de jocuri video. Adulţii şi copiii pot vedea ponei, capre şi iepuri la ferma proprietăţii. Fiecare cameră de la Campanile Val de France oferă aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat şi baie privată cu cadă şi uscător de păr. Toate camerele sunt accesibile cu liftul. Restaurantul Le Marché Gourmand oferă mic dejun şi cină tip bufet. Oaspeţii pot savura o băutură la barul L’Abreuvoir. De asemenea, este servit un mic dejun Express disponibil la barul L’Abreuvoir între orele 08:30 – 11:00. Tot aici puteţi beneficia de gustări pe tot parcursul zilei. Proprietatea are o recepţie deschisă nonstop şi depozit de bagaje gratuit. Este disponibil şi un serviciu de transfer direct la gara Marne-la-Vallée şi la Disney Village. Gara RER Marne la Vallée-Chessy este la 1 km şi oferă acces direct la Paris.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
425€09 mai 2022 – 12 mai 2022Camera dubla  Mic dejun inclus 
495€20 mai 2022 – 23 mai 2022Camera dubla  Mic dejun inclus 
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Magic Circus Hotel Marne La vallee 4*

Website hotel:https://www.magiccircus-hotel.com/

Magic Circus Hotel Marne La vallee at Disneyland® Paris este situat la doar 10 minute de mers cu mașina de Disneyland Paris și la 4 km de centrul comercial și gara RER Val d’Europe. Acest hotel are o piscină, sală de fitness, sală cu jocuri video şi acces WiFi gratuit în toate zonele sale. Camerele sunt amenajate în tematica cerului înstelat și oferă vedere la peisajul rural, la parc sau la lac. Acestea includ minibar, TV prin cablu cu canale pentru copii şi facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Toate unitățile au baie privată. Restaurantul L’Etoile serveşte mâncăruri din bucătăria tradiţională şi specialităţi regionale. Oaspeţii se pot relaxa la Bar des Artistes, care oferă diverse gustări pe terasa sa în aer liber. Magic Circus Hotel Marne La vallee at Disneyland® Paris oferă zilnic un serviciu gratuit de transfer la parcurile de distracţii şi la gările SNCF şi RER Marne-la-Vallée, disponibil la fiecare 20 de minute, între orele 08:00 – 00:00. Oaspeţii pot cumpăra bilete pentru Disneyland de la recepţie.

>

TARIF 1 ADULTPERIOADATIP CAMERATIP MASA
475€9 mai 2022 – 12 mai 2022Camera dubla  Mic dejun inclus
525€20 mai 2022 – 23 mai 2022Camera dubla  Mic dejun inclus
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅Bilete Avion Bucuresti – Paris – Bucuresti 

 Bucuresti 06:10 – Paris 08:15

 Paris 08:50 – Bucuresti 12:45            

✅Taxe de aeroport si Taxe de rezervare

✅Bagaj mana 40x30x20 cm max 10 kg

✅Cazare 3 nopti la hotelul ales

✅Regim de masa conform ofertei

✅Tichete Disney incluse pentru 2 zile, 2 parcuri

✅Asigurare medicala calatorie + storno + clauza covid

✅Asistenta turistica din partea agentiei Travel Collection din momentul ofertarii pana la intoarcerea in tara

❌Transfer aeroport hotel-aeroport 

❌Optional bagaj de cala

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu avans 120€/ persoana la rezervare, si diferenta cu 15 zile inainte de plecare.  Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  pasaport  sau carte de identitate pe teritoriul francez se aplică următoarele măsuri pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani care sosesc din România, conform Strategiei de redeschidere a frontierelor:

  • nu au nevoie de test negativ pentru COVID–19 persoanele care sunt vaccinate complet cu un vaccin autorizat de UE. Schema de vaccinare este considerată completă la 28 de zile de la administrarea dozei unice pentru vaccinul Janssen (Johnson & Johnson), la 7 zile de la administrarea celei de-a doua doze  pentru celelalte vaccinuri recunoscute de Agenția Europeană a Medicamentului (Pfizer / Comirnaty, Moderna, AstraZeneca / Vaxzevria / Covishield) și, pentru persoanele care au primit toate dozele necesare dintr-un vaccin autorizat de OMS și nerecunoscut de Agenția Europeană a Medicamentului, la 7 zile de la administrarea unei doze complementare de vaccin cu ARN mesager care beneficiază de o astfel de recunoaștere.
  • persoanele care nu sunt vaccinate (schemă completă, conform detaliilor de mai sus) trebuie să prezinte la îmbarcare / la trecerea frontierei:
    • fie rezultatul unui test negativ pentru COVID-19, PCR sau antigen (TAG), efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de plecare. Singurele teste antigen care pot fi prezentate sunt cele care permit detectarea proteinei N a virusului SARS-CoV-2. (https://www.legifrance.gouv.fr/jorf/id/JORFTEXT000043798619) Sunt exceptați pasagerii în tranzit aeroportuar, pentru care statul de destinație finală nu solicită test.
    • fie un certificat de recuperare de COVID-19, care atestă o infecție de cel puțin 11 zile și maximum șase luni.

Atenție! Se acceptă ca certificate doveditoare ale vaccinării, trecerii prin boală sau ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele care conțin un cod QR și care sunt redactate în limba statului în care au fost emise și în limba engleză.

•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: 

https://www.mae.ro/travel-conditions/3698

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG