Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

madeira z

Oferta Craciun&Revelion Portugalia 2021-2022

Hotel Pestana Carlton Madeira 5*

Link hotel :https://www.pestana.com/en/hotel/pestana-carlton-madeira?utm_source=google-my-business&utm_medium=organicsearch&utm_campaign=pestana-carlton-madeira

***Pestana Carlton Madeira Ocean Resort este situat pe o stâncă pe insula Madeira. Centrul oraşului Funchal este la 10 minute de mers pe jos.Oferta de facilităţi de agrement a hotelului Pestana Carlton Madeira include o tablă de şah gigantică, o şcoală de scufundări certificată şi un teren de tenis.Toate suitele şi camerele au decor elegant, TV cu ecran plat şi balcon cu vedere la mare, la munte sau la piscină.Una dintre cele 2 piscine cu apă sărată are scări care duc la mare. Pentru relaxare, centrul spa Venus asigură o piscină interioară încălzită, duş scoţian şi tratamente de masaj.Oaspeţii pot alege între atmosfera rustică a localului Taverna Grill din cadrul hotelului şi ambianţa răcoroasă de lângă piscină şi grădină oferită de Garden Pool Restaurante & Bar.În apropiere sunt disponibile activităţi precum excursii cu iahtul, zbor cu parapanta şi windsurfing. Hotelul Pestana Carlton Madeira Ocean Resort se află la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Madeira. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Camera dubla lateral sea view

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
929€21 dec 2021 – 28 dec 2021Camera classic land viewMic dejun
1389€28 dec 2021 – 04 ian 2022Camera classic pool viewMic dejun
889€04 ian 2022 – 11 ian 2022Camera classic land viewMic dejun
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Hotel Dorisol Buganvilia 3 *

Link hotel: https://www.dorisol.com/en/dorisol-buganvilia/ 

***Hotelul Dorisol Buganvilia este situat în Funchal, la 200 de metri de Lido Sol.
Proprietatea are o piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, piscină interioară, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, iar oaspeții pot rezerva masaje terapeutice.Oaspeţii pot juca tenis pe terenul hotelului sau se pot relaxa admirând vederea panoramică la Oceanul Atlantic de pe terasa aflată pe acoperişul hotelului.Restaurantul Mermaid al hotelului serveşte preparate internaţionale, iar Restaurantul Esplanada oferă specialităţi italiene, indiene şi portugheze.Dorisol Buganvilia oferă diverse programe de divertisment, inclusiv spectacole live şi cu specific folcloric.

Camera dubla lateral sea view

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
778€21 dec 2021 – 28 dec 2021Camera standard studioMic dejun
899€28 dec 2021 – 04 ian 2022Camera standard studioMic dejun
788€04 ian 2022 – 11 ian 2022Camera standard studioMic dejun
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Hotel Melia Mare Madeira 5*

Link hotel: https://www.meliamadeira.com/

***Meliã Madeira Mare se află aproape de centrul orașului Funchal şi are vedere la Oceanul Atlantic. Proprietatea oferă o piscină interioară şi una în aer liber, acces gratuit la Wi-Fi şi un centru spa. Camerele sale sunt mobilate elegant și sunt dotate cu un balcon și TV prin cablu.Unele unităţi de cazare de la Melia Madeira Mare au balcon cu vedere pitorească la Oceanul Atlantic. De asemenea, multe dintre acestea includ o zonă de relaxare.Oaspeții se vor putea relaxa în cada cu hidromasaj și în sauna centrului spa de la Melia Madeira Mare. De asemenea, sunt disponibile tratamente de masaj și o baie de aburi.Restaurantul hotelului Melia Madeira Mare oferă un bufet de mic dejun și un meniu à la carte la cină. Barul de la piscina hotelului serveşte băuturi răcoritoare.Parcarea este gratuită. Aeroportul Internaţional din Madeira este situat la 25 de minute de mers cu maşina. Melia Madeira Mare se află la 14 minute de mers cu maşina de centrul orașului.

Camera dubla lateral sea view

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
949€21 dec 2021 – 28 dec 2021Camera dubla lateral sea viewMic dejun
1125€28 dec 2021 – 04 ian 2022Camera dubla lateral sea viewMic dejun
899€04 ian 2022 – 11 ian 2022Camera dubla lateral sea viewMic dejun
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅Zbor charter Tarom OTP-FNC-OTP

✅Taxe de aeroport; 

✅Bagaj cala 20 kg si bagaj cabina 10 kg / persoana

✅Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

✅Cazare 7 nopti  la hotelul ales;

✅Regim de masa prezentat in oferta;

✅Asistenta turistica 

✅BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta

❌ Excursii optionale si intrarile la obiective

❌Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:

•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.

•transfer bancar in euro sau in lei, din contul dvoastra REVOLUT in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.

•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.

•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.

•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.

•numerar la sediul agentiei.

Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua miterii facturii!

Oferta se poate rezerva cu plata 50% la rezervare si diferenta cu 30 zile inaite de plecare.

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  pasaport normal valabil 6 luni la data returului. Nu se accepta pasaport temporar!
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: https://www.mae.ro/travel-conditions/3736

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei: 

LA PLECARE: Companiile aeriene vor permite îmbarcarea pasagerilor zborurilor cu destinație sau escală în Portugalia continentală DOAR în baza prezentării, la plecare, a dovezii efectuării, de către un laborator, a unui test de amplificare a acidului nucleic – NAAT (include testul RT-PCR convențional, în timp real, sau testul rapid de amplificare a acidului nucleic)* sau a unui test rapid antigen (TRAg)** pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, efectuat în cele 72 de ore, respectiv 48 de ore anterioare orei îmbarcării SAU, conform Decretului Lege nr. 54-A/2021, prin prezentarea Certificatului Digital COVID al UE ***. Copiii care nu au împlinit încă vârsta de 12 ani sunt exceptați. De asemenea, autoritățile portugheze competente vor recunoaște valabilitatea certificatelor de vaccinare sau vindecare, eliberate de țări terțe, în condiții de reciprocitate

LA DESTINATIE: Obligativitatea respectarii recomandarilor de preventie.

 

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020