Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Lisabona – Revelion 2022 in Ritm de Fado

  Lisabona, capitala Portugaliei, este unul dintre cele mai frumoase și cosmopolite orașe din Europa.Lisabona este o destinație plină de culoare și vibrantă. Renumit pentru dispoziția sa caldă și însorită, orașul este binecuvântat cu o bogăție de monumente istorice, muzee de clasă mondială și o serie de alte lucruri fabuloase de făcut, care pot fi ușor lucrate într-un singur itinerar sau mai multe zile 

27.12.2021 Bucuresti – Lisabona
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 18.15 la cursa Blue Air 0B157 cu decolare la ora 21:15 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 23.45 (-2h fata de ora Romaniei). Transfer si cazare la hotel 4* in centrul Lisabonei.

28.12.2021 Lisabona – Tur panoramic de oras –  inclus
Mic dejun. Se pleaca in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 4h) cu insotitorul de grup roman. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Ieronimilor – capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a cumpara o cafea “uma bica” si un „pastel de Nata” – desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama, unde se viziteaza Catedrala Se. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores, Praca do Commercio. Cazare la hotel 4* in Lisabona.


29.12.2021 Lisabona – Excursie de o zi  Obidos – Nazare – Fatima cu pranz inclus
Mic dejun. Excursie de o zi (8h) – Obidos – Nazare – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos, cu casute albe traditionale
si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ginghinha (visinata), dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Pranz inclus – fara bauturi. Cazare la hotel 4*.

30.12.2021 Lisabona – Excursie de o zi  Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (7 €/pers. intrare optionala) sau daca timpul permite, optional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoana, vizita la Palatul Pena. Explicatiile se dau in afara museelor. Se continua traseul spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteti achizitiona contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs .in acest punct important geografic al Terrei. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. In Estoril puteti admira cel mai mare cazino din Europa, locul nasterii personajului James Bond-agentul 007. Cazare la hotel 4*.

31.12.2021 Lisabona – ½ zi excursie Azeitao-Sesimbra-Setubal, cu degustare de vin
Mic dejun. Excursie optionala in partea de sud a Lisabonei. Se viziteaza Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul
medieval din sec. al XII-lea. Nu departe de Sesimbra este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde pot fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. La  intoarcere se face un popas la un loc faimos pentru cramele sale, unde puteti face degustarea vinului  vechi „Muscatel”. Seara, participare la focurile de artificii din Piata Marques de Pombal sau Piata Comertului pe malul Estuarului. Cazare la hotel 4*. CINA FESTIVA DE REVELION inclusa, in cadrul hotelului!  LA MULTI ANI, 2022!

01.01.2022 Lisabona – Seara de Fado
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Seara, va propunem, optional,” O seara Fado „ muzica de suflet a portughezilor.
Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues.
Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de Porto, vin alb  sau vin rosu) si spectacolul. Cazare la hotel 4*.

02.01.2022 Lisabona – Excursie de 1 zi in sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase, aurii
din Algarve sau Excursie la Porto– emblema Portugaliei

Mic dejun. Excursie optionala (9 h) spre sudul Portugaliei, in Zona Algarve. Va invitam sa ne insotiti intr-o expeditie de descoperire a Vestului … din Algarve! Primul popas este la capul Sao Vicente, important punct geografic, extrema Sud-Vestica a Algarvelor si a Portugaliei. Urmeaza Lagos, unde vom intra in atmosfera zilelor de glorie ale Portugaliei, unde se afla Castelul Guvernatorului, fortificatia Forte do Pau da Bandeira sau remarcabila Biserica Sf. Anton, emblema orasului sau piata de sclavi, prima din Europa.
Urmeaza o oprire la Ponta da Piedade, unde peisajul iti taie rasuflarea si unde se afla cele mai spectaculoase stanci scaldate de
Oceanul Atlantic. Urmatorul popas este in statiunea Praia da Rocha, unde veti admira una dintre cele mai spectaculoase plaje din zona Algarve. A doua varianta optionala este excursia la Porto, capitala nordica a Portugaliei, apartinand Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza centrul istoric incepand cu Se – Catedrala, Gara Sao Bento, una dintre cele mai frumoase cladiri de acest gen din lume. Se face vizita la o crama, cu degustare de vinuri si se pleaca pentru 50 de minute intr-o minicroaziera pe Raul Douro, pentru a admira cele 6 poduri, inclusiv podul Dom Luis I, proiectat de Gustave Eiffel. Cazare la hotel 4* din Lisabona.

03.01.2022 Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. La ora 12.00 se elibereaza camerele si se depoziteaza bagajele la camera de bagaje a hotelului. Seara, se efectueaza
transferul la aeroportul din Lisabona. Sosire la aeroport cu cel putin 3 ore inaintea decolarii si imbarcare la cursa BLUE AIR 0B158.

04.01.2022 Bucuresti
Decolare spre Bucuresti la 00:45 din Lisabona si aterizare la Otopeni la ora 06:55 local in Bucuresti.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
790€
27 dec 2021 – 04 ian 2022
Camera dubla 
 Mic dejun
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE
 • 7 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel NEYA LISABONA 4*
 • CINA FESTIVA DE REVELION INCLUSA!
 • Zbor Compania BLUE AIR Bucuresti – Lisabona – Bucuresti – cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 10 kg (POSETA sau RUCSAC- NU TROLLER, dimensiune 40 x 30 x 20 cm)
 • Taxele de aeroport incluse
 • Transferul apt-htl-apt in Lisabona inclus
 • BONUS! Turul panoramic al capitalei Lisabona cu asistenta in limba romana, inclus
 • BONUS! Tur de o zi, cu pranz inclus (fara bauturi), la Fatima, Obidos si Nazare
 • BONUS! Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • BONUS! Transport intern pe ruta Brasov sau Constanta
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection, indiferent de varsta si fara fransiza!
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
 • Bacsisuri pentru transportul bagajelor
 • Taxa locala de 2 €/persoana/zi (se achita direct de catre turist la receptia hotelului)
 • Cinele la hotel (se poate opta in momentul rezervarii, pentru 6 cine cu sau fara bauturi, la hotel)
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata 100% la rezervare.   Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  pasaporat valabil 6 luni la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3736

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei : 

LA DESTINATIE :

 • Companiile aeriene vor permite îmbarcarea pasagerilor zborurilor cu destinație sau escală în Portugalia continentală DOAR în baza prezentării, la plecare, a dovezii efectuării, de către un laborator, a unui test de amplificare a acidului nucleic – NAAT (include testul RT-PCR convențional, în timp real, sau testul rapid de amplificare a acidului nucleic)* sau a unui test rapid antigen (TRAg)** pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, efectuat în cele 72 de ore, respectiv 48 de ore anterioare orei îmbarcării SAU prin prezentarea Certificatului Digital COVID al UE care să ateste testarea sau vindecarea  conform punctului b) și c) din aliniatul 1 al articolului 4, din Decretului Lege nr. 54-A/2021***. Copiii care nu au împlinit încă vârsta de 12 ani sunt exceptați. 

 • Normele Direcției Generale de Sănătate în materie de teste pot fi consultate aici: https://www.dgs.pt/normas-orientacoes-e-informacoes/normas-e-circulares-normativas/norma-n-0192020-de-26102020-pdf.aspx.

  ** Sunt acceptate doar testele rapide antigen care fac parte din lista comună de testări rapide antigen pentru depistarea virusului SARS-COV-2 în spațiul comunitar, aprobată de Comitetul UE pentru Siguranță în Sănătate. Pasagerii care prezintă un test rapid antigen (TRAg) care nu este conform listei menționate anterior vor fi obligați să efectueze un nou test NAAT sau TRAg, la sosirea în Portugalia, pe cheltuială proprie, nefiind permisă părăsirea aeroportului până la obținerea rezultatului.

LA RETUR IN ROMANIA: FARA RESTRICȚII 

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG