JAPONIA -Spectacolul florii de cires, plecare din Bucuresti

Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Sejur 7 nopti

Praga

Plecare in 06.04.2024, 290€ / persoana, 7 nopti in Turcia!

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Sejur 7 nopti

Praga

Plecare in 06.04.2024, 290€ / persoana, 7 nopti in Turcia!

JAPONIA -Spectacolul florii de cires, plecare din Bucuresti

  Traditie neatinsa si modern la inaltime Osaka – Nara – Kyoto – Hiroshima – Hakone – Kamakura – Yokohama – Tokyo Incursiune in minunata cultura japoneza. Vom descoperi spiritul nipon – exemplu de civilizatie, dezvoltare, istorie si traditii deopotriva. Vom vizita obiective turistice incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, ne vom plimba pe strazile celebre si pline de istorie si vom savura delicioasele preparate japoneze. Principalele obiective vizitate si monumente incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO: Castelul Osaka, Templul Sanjusangendo, Castelul Nijo, Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur), Templul Ryoanji, Padurea de Bambus Sagano, Templul Kiyomizu, Templul Todaiji (Marele Buddha), Nara Deer Park – orasul caprioarelor, Parcul Memorial al Pacii Hiroshima, Muzeul Hiroshima, Domul Bombei Atomice Hiroshima, Altarul Itsukushima, Sanctuarul shinto Tsurugaoka Hachimangu, Templul Hase, Templul Kotokuin (Marele Buddha), Templul Sensoji;

JAPONIA 2022 – SPECTACOLUL FLORII DE CIRES

4/5

Ziua 1 (01.04.2022) Bucuresti – Munchen – Osaka
La ora 03:00 dimineata prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe cursa LH 1655, compania Lufthansa spre Munchen. Decolare din Bucuresti la 06:10, sosire in Munchen la 07:20. In continuare, ne vom imbarca din Munchen pe zborul LH 742, plecare la ora 12:25 cu destinatie finala Osaka.
Ziua 2 (02.04.2022) Osaka
Sosire in Osaka dimineata, la ora 06:40.
La ora 07:40 intalnire cu ghidul local, dupa care plecam intr-un tur de oras Osaka cu autocarul unde vom vizita Castelul Osaka – simbol al culturii si istoriei orasului. Dupa vizita castelulul vom continua turul, vizitand Piata Kuromon (Kouromon Market) si cartierele exclusiviste Dotonbori si Shinsaibashi, acestea fiind zone comerciala renumite, cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. Osaka este situat in regiunea Kansai din principala insula a Japoniei – Honshu, pe malul raului Yodo si este al doilea mare oras din Japonia, dupa Tokyo. La ora 16:00 ajungem la hotel. Cazare la hotel Vischio Osaka by Granvia 4* (fabulos 8.6) https://www.hotelvischio-osaka.com/en (sau similar).
Ziua 3 (03.04.2022) Osaka – Kyoto
Mic dejun. La ora 08:45 vom pleca in tur de oras Kyoto, unde vom vizita Templul Sanjusangendo si Castelul Nijo – fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO). De la ora 13:00 vom avea pauza de pranz iar la ora 14:30 suntem invitati sa descoperim spiritul si cultura japoneza in forma pura, participand la Samurai Kembu Theater – un spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana (costumatia nu este inclusa). Dupa spectacol vom merge la Piata Nishiki (Nishiki Market) – renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto – piata cu o foarte mare varietate de specialitati culinare si cu o istorie bogata, avand primul magazin deschis in anul 1310. Multe dintre magazine au rezistat in timp, fiind administrate de aceleasi familii, din generatie in generatie. La ora 17:30 sosim la hotel. Check-in la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulos 8.6) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).
Ziua 4 (04.04.2022) Kyoto
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si vom vizita Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO), actualmente templu ZEN, Templul Ryoanji cu cea mai frumoasa gradina de pietre ZEN (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorita gradinii de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai. La 12:45 vom merge in Padurea de Bambus Sagano. In Japonia, bambusul are o semnificatie foarte puternica, acesta reprezinta bariera impotriva fortelor malefice, din acest motiv mai multe temple sunt inconjurate de paduri de bambus. In China este considerat simbolul longevitatii iar in India simbolul prieteniei. Sunetul natural meditativ al fosnetului Padurii este atat de minunat incat a fost ales si inregistrat de catre autoritati in top “100 de sunete din Japonia”. Vom avea pauza de pranz pana la 15:15 in Arashiyama – zona renumita pentru peisaje superbe. La 16:00 vom ajunge inapoi la hotel si vom avea timp liber pana seara. Cazare la Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4*(fabulos 8.6) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).
Ziua 5 (05.04.2022) Kyoto
Mic dejun. La ora 09:45 plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si vom vizita faimosul altar Shinto Fushimi Inari Shrine, Templul Kiyomizu – templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO si ne vom plimba pe si ne vom plimba pe stradutele istorice Ninenzaka si Sannenzaka. La ora 15:15 vom participa la Ceremonia Ceaiului – un ritual traditional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat in cadrul unei ceremonii de catre o persoana initiata si este servit oaspetilor. Aceasta ceremonie are o semnificatie foarte puternica in cultura japoneza. Dupe Ceremonia Ceaiului  vom merge in Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor si Ponto-cho – una dintre cele mai bune zone de luat masa din Kyoto. Cazare la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulos 8.6) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).
Ziua 6 (06.04.2022) Kyoto – Nara – Hiroshima
Mic dejun. Dimineata trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim bagaj de mana pentru 2 nopti in Hiroshima. La ora 09:00 plecam spre Nara unde vom avea tur de oras si vom vizita Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara (Nara Deer Park) – renumit ca fiind orasul caprioarelor, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor shintoiste din primele generatii. Nara este fosta capitala (din anul 710) a Japoniei. De la ora 12:15 vom avea pauza de pranz iar la ora 13:30 vom merge catre Gara Shin Osaka (Shin Osaka Station) pentru a lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train Nozomi 91) catre Hiroshima. La ora 17:15 ajungem la hotel. Cazare la hotel Daiwa Roynet Hotel Hiroshima 3* (foarte bine 8.4) https://www.daiwaroynet.jp/en/hiroshima sau similar.
Ziua 7 (07.04.2022) Hiroshima – Miyajima – Hiroshima
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Hiroshima si Miyajima. Hiroshima este un oras situat in Sud-Vestul Insulei Honshu, in centrul Golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata “Altarul International al Pacii” si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vom vizita Muzeul Hiroshima, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice. La ora 11:30 vom pleca spre Miyajimaguchi iar dupa o plimbare relaxanta prin Portul Miyajimaguchi luam ferryboat-ul pana la Insula Miyajima, unde vom vizita Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Dupa vizita vom avea timp liber iar la 16:55 vom lua ferryboat-ul inapoi spre Miyajimaguchi si autocarul pana la hotel in Hiroshima. Cazare la hotel Daiwa Roynet Hotel Hiroshima 3* (foarte bine 8.4) https://www.daiwaroynet.jp/en/hiroshima sau similar.
 Ziua 8 (08.04.2022) Hiroshima – Tokyo
Mic dejun. Dupa micul dejun, la ora 08:10 vom pleca spre Gara Hiroshima de unde vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train Nozomi 10) cu destinatia Tokyo – capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Ajunsi in Tokyo, vom pleca intr-un tur de oras, ne vom plimba prin Ginza–cel mai spectaculos si exclusivist cartier din Tokyo si vom vizita Tokyo Tower. Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (foarte bine 8.2) https://www.daiwaroynet.jp/en/hiroshima sau similar.
Ziua 09 (09.04.2022) Tokyo – Hakone – Tokyo
Mic dejun. La ora 07:30 plecam spre Hakone cu autocarul. Daca vremea va permite vom face ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji si a Lacului Ashinoko. La ora 11:55 avem croaziera pe Lacul Ashinoko, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumita pentru peisajul feeric si pentru apele deosebit de sulfuroase in care se fierb celebrele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou negru viata ti se va prelungi cu 7 ani. La ora 12:30 vom pleca spre Gotemba, unde vom avea si pauza de pranz. Aici gasim Gotemba Premium Outlets este cel mai renumit Mall de tip outlet cu peste 200 de magazine, localizat la baza Muntelui Fuji. La 15:30 plecam spre Oshino Hakkai – un sat micut, localizat intr-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. Cuvantul Hakkai inseamna „opt mari”, care se refera la cele opt piscine naturale rezultate in urma eruptiilor istorice si activitatii vulcanice intense, acestea fiind principala atractie in Oshino Hakkai.
Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (foarte bine 8.2) https://www.daiwaroynet.jp/en/hiroshima sau similar.
Ziua 10 (10.04.2022) Tokyo – Kamakura – Yokohama – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:00 vom pleca cu autocarul spre Kamakura si Yokohama. Kamakura este un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare, localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Vom vizita Sanctuarul shinto Tsurugaoka Hachimangu – fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat in 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, Zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor in general. La ora 11:15 vom merge pe Kamakura Komachi, o strada moderna intr-un oras antic care ofera un mix incredibil de istorie si cultura. Dupa pauza de pranz vom continua vizita la Templul Hase care dateaza din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama superba asupra orasului Kamakura si a Marii. In continuare vom vizita Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin – simbol al orasului, turnat in 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. La ora 15:00 vom pleca spre Yokohama. Vom vizita Minato Mirai, denumit Portul Viitorului si zona turistica de pe malul oceanului cu numeroase optiuni de petrecere a timpului liber.
Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (foarte bine 8.2) https://www.daiwaroynet.jp/en/hiroshima sau similar.
Ziua 11 (11.04.2022) Tokyo
Mic dejun. La ora 09:15 plecam in tur de oras cu autocarul in Tokyo unde vom vizita renumitul cartier Shibuya si fosta piata de peste Tsukiji – renumita ca “Orasul Mancarii” unde vom gasi diverse feluri de mancare traditionala japoneza si cel mai proaspat peste. Fosta piata, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piata de peste din lume si tocmai si-a mutat activitatea in Odaiba (Toyosu) in anul 2018. La 12:50 vom pleca intr-o frumoasa croaziera pe Raul Sumida. Ajungem in Odaiba unde vom avea pauza pentru pranz, iar dupa amiaza vom merge in Asakusa si vom vizita Templul Sensoji. Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (foarte bine 8.2) https://www.daiwaroynet.jp/en/hiroshima sau similar.
Ziua 12 (12.04.2022) Tokyo – Frankfurt – Bucuresti
Mic dejun. La ora 10:15 vom fi preluati pentru transfer la Aeroportul Haneda, unde vom face check-in pentru imbarcare pe zborul de retur LH 717 Tokyo-Frankfurt, compania Lufthansa, cu decolare la ora 14:05 si sosire in Frankfurt la ora 18:45. In continuare ne vom imbarca pe zborul LH1422 Frankfurt-Bucuresti Otopeni, cu decolare la ora 20:30 si sosire la ora 23:50.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA

3125€

01 apr – 12 apr 2022, 10 noptiCamera dubla Mic dejun
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅Zbor Lufthansa Bucuresti-Munchen- Osaka  si retur Tokyo-Frankfurt-Bucuresti

✅Insotitor roman de grup si ghid local pe durata programului

✅10 nopti cazare cu mic dejun + 1 cina in hoteluri excelent cotate

✅Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO

✅Tren de mare viteza Shinkansen pe rutele Kyoto-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo

✅Experiente autentice incluse in program :

  • Cina traditionala 
  • Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului
  •  Vizita la Nishiki Market – piata renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto
  • Samurai Kembu Theater – spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana
  • Croaziere pe Lacul Ashinoko si pe Raul Sumida
  • Plimbarea cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji (daca vremea permite)

✅Ferryboat spre Insula Myajima

✅Transfer bagaje prin curier rapid Kyoto-Tokyo (1 bagaj/persoana)

✅Taxele de aeroport

✅Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection individual trip 

Inscrierea pe acest program se poate face pana la data de 15 Februarie 2022.  

❌Alte excursii sau vizite decat cele mentionate in program Supliment demipensiune (optional, pachet 9 cine fara bauturi) = 340 Euro/persoana. Se ofera la cerere si se achita la inscriere.   

❌ Cinele se vor servi la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale din apropierea hotelurilor.

❌ Cheltuieli personale

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata 50% la rezervare, iar diferenta cu 25 zile inainte de data plecarii! Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Este necesar sa aveti  pasaport normal valabil 6 luni la data returului. Nu se accepta pasaport temporar!

•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: 

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei: https://www.mae.ro/travel-conditions/3712

LA RETUR IN ROMANIA: Fara restrictii. 

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Sejur 7 nopti

Praga

Plecare in 06.04.2024, 290€ / persoana, 7 nopti in Turcia!

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG