Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

excursii zanzibar

Excursii optionale pe care trebuie sa le faci in Zanzibar!

Atunci cand ne alegem destinatia de vacanta, fie ea vacanta exotica sau un city break, cu siguranta incepem sa cautam informatii despre excursiile optionale pe care nu trebuie sa le ratam. Pentru Zanzibar avem o recomandare a celor mai importante excursii pe care le poti face din zona Paje, un pachet de excursii realizat in colaborare cu un partener local. Pachetul de excursii il poti achitiona prin intermediul agentiei noastre chiar daca nu ai luat pachetul de vacanta Zanzibar de la noi, totusi , ne poti cere o oferta completand formularul de la sfarsitul articolului. Atentie, acest pachet de excursii optionale se poate achizitiona daca alegeti cazarea in zona Paje, Bweejuu si Jambiani.

PACHET EXCURSII ZANZIBAR

  • Transfer aeroport-hotel si retur
  • Safari Blue
  • Stone Town + Prison Island
  • Snorkeling Mnemba
  • Spice Tour, Nungwi si Kendwa
  • Jozani + The rock + Michamvi

01. SAFARI BLUE tOUR

Itinerariul acestei excursii este facut de foarte multe companii locale sau pescari. Safari blue (prin traducere, călătorie pe apă) oferă un tur cu o barcă tradițională cu vele cu oprire pe insula Kwale,  o limbă de nisip, o vizită în laguna acestei insule și timp de snorkeling.

Peisajele sunt exotice, iar dacă esti pregatit si rapid, reusesti cu siguranță sa obții cateva fotografii excepționale.

Punctul culminant al excursiei il reprezintă de departe deliciosul prânz cu fructe de mare; Homari și caracatiță.

02. STONE TOWN & PRISON ISLAND

Dacă ajungi în Zanzibar, pe lângă plaja, inot, snorkeling si excursii pe ocean, trebuie să îți faci  timp  de turul ghidat in Stone Town unde poți învăța despre istoria Zanzibarului, tradiții, cultura, arhitectura, perioada sclavilor și activitati locale si actuale. După ce cercetezi străduțele strâmte, colorate și întortocheate, ia barca din port, traversează pe insula prizonierilor și vizitează broaștele țestoase gigantice aduse din Seychelles. La întoarcere poti surprinde limba de nisip Nakupenda goală și lipsită de inhibiții. Intoarce-te în piața de noapte dacă ești un căutător de autenticitate, spune-i ghidului să lase pe altă dată Forodhani Garden și să te ducă în piața de noapte  ( cea vis-a-vis de Darajani Market). Poti mânncă acolo o masă copioasă la numai câțiva dolari.

03. SNORKELING MNEMBA

Este situata in nordul insulei, la aproximativ 15 minute de mers cu barca din satul pescăresc Muyuni. Atolul adăpostește numeroase specii de pești de recif într-o multitudine de culori, broaște țestoase și familii de delfini. Pe lângă bogăția faunei marine, în această excursie puteți admira culoarea recifului, un albastru electric și oaza de alb și verdeață din mijlocul acestuia. Alegeți să mergeți la timp de reflux în această excursie și între reprizele de bălăceală și snorkeling odihniți-vă pe una din perlele de nisip care completează perfect peisajul exotic.

4. SPICE TOUR SI PLAJELE DIN NORD

Zanzibar este recunoscută ca și insula condimentelor, și fie că ești pasionat sau nu de condimente sau de gătit, o excursie la ferma de condimente poate fi pusa pe lista excursiilor din Zanzibar. E un tur interactiv în care înveți cum sunt obținute diferite condimente, cum cresc fructele exotice și cât de interconectați suntem cu Mama Natură. Nimeni nu părăsește grădina fără să se hidrateze cu apă de cocos, fără să se fructeze, fără accesorii împletite cu dibăcie de fermieri și fără să fie încoronat rege sau regină de Zanzibar. Poti susține economia locală cumpărând condimente, vanilie, ceai sau alte mirodenii.
Oriunde v-ati rezervat cazare, trebuie neaparat sa vizitați și plajele din nord, Nungwi și Kendwa. Deși au devenit zone foarte comerciale și pline de turiști, hotelurile sunt ceva mai scumpe in aceste zone, acolo puteți înota în orice parte a zilei indiferent de flux și de reflux, apara are culoarea turcoaz si va veti bucura de cele mai romantice apusuri.
Kendwa e o zonă mai exclusivistă, cu hoteluri și restaurante de clasă iar Nungwi este cea cu turism de masă.
oferta revelion zanzibar

05. JOZANI FOREST , THE ROCK & MICHAMVI

Una din cele mai promovate excursii din Zanzibar combină o vizită la maimuțe și mangrove în pădurea Jozani, o oprire la faimosul restaurant construit pe o stâncă de coral The Rock, și un apus pe ritmuri africane la Michamvi.

JOZANI FOREST

Pădurea Jozani este singurul parc național din Zanzibar și gazda a două specii de maimuțe, Red Colobus și Sykes, a nenumărate familii de Galagos, căprioare pitice Alder, 50 de specii de fluturi și peste 40 specii de păsări. Există mai multe trasee pe care le puteți parcurge în interiorul pădurii începând cu o oră pentru cei curioși până la cinci ore pentru cei mai temerari. Pe parcursul drumeției puteți învăța cât de conectați suntem cu natura, cum fiecare plantă poate fi folosită de om în scop medicinal, ca hrană sau pentru cosmetice, Având în vedere că cea mai mare parte din încasările pe intrarea în parc este folosită în proiecte de replantare și educare a comunității cu privire la importanța conservării, o plimbare la Jozani merită efortul fiecărui călător.

THE ROCK

Una din cele mai fotografiate și emblematice imagini din Zanzibar este restaurantul The Rock. Construit pe o bucată de coral sculptată cu grijă de fluxul și refluxul apelor turcoaz, căsuța albă, acoperită cu tradiționalul macuti, reprezintă o imagine fantezie pentru orice iubitor de cărți poștale pitorești. La reflux poți ajunge la restaurant mergând, dar la flux te urci pe barca luntrașului care te transporta cu grijă ca într-o legendă populară de pe țărmul lumii reale până la scările unei lumi de vis. Prețul mâncării este puțin supraestimat dacă luăm în considerare gustul și calitatea, dar puteți experimenta. Un restaurant cu mâncare bună, proaspătă și la prețuri decente de unde puteți avea o panoramă foarte frumoasă cu faimosul The Rock, este Upendo și se află chiar vis-a-vis pe plajă.  

MICHAVI

Excursia se termină în unul din cele mai speciale locuri de pe insulă, Michamvi. Deși e situat pe partea de Est, in laguna Chwaka veti avea parte de apusul cel mai romantic din Zanzibar. Barul tradițional, muzica reggae, nisipul, inimioarele împletite din frunze de palmier, focul de tabără, dau plajei energie și culoare. Barmanii rasta au grijă să te încingă cu băuturi reci.                           

Excursia incepe de la ora 10:00 si se termina undeva la ora 19:30, 20:00.                                                                      Sunt incluse in aceasta excursie: transport, Taxa intrare padurea Jozani , ghid in padurea Jozani.
Nu sunt incluse: Pranz sau alte mese, Bauturi

TOTAL TARIF 5 EXCURSII + TRANSFER AEROPORT : 240 €/ PERSOANA

Pentru mai mult de 4 persoane, tariful pachetului este 200 €/ PERSOANA. Daca vrei o oferta personalizata pentru Zanzibar poti accesa butornul  CERE OFERTA sau ne poti trimite email pe office@travelcollection.ro. Mai jos ai una din ofertele noastre disponibile de la 999€/ persoana:
Rodica Baciu
CERE OFERTA
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele articole

salento, puglia, leuca
Vacanta marca Travel Collection

Sejur 7 nopti in Bari!

Petrece un sejur de 7 nopti in luna decembrie in Bari e la 310€/persoana!

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG