Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

CIRCUIT DE 1 DECEMBRIE IN LISABONA

  Lisabona, capitala Portugaliei, este unul dintre cele mai frumoase și cosmopolite orașe din Europa.Lisabona este o destinație plină de culoare și vibrantă. Renumit pentru dispoziția sa caldă și însorită, orașul este binecuvântat cu o bogăție de monumente istorice, muzee de clasă mondială și o serie de alte lucruri fabuloase de făcut, care pot fi ușor lucrate într-un singur itinerar sau mai multe zile 

29.11.2021 Bucuresti – Lisabona  
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 16.30 si intalnire cu insotitorul de grup pentru imbarcare la cursa
0B 157 cu decolare la ora 19:30 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 22.00 local (-2h fata de ora Romaniei). Cazare la hotel 4* in centrul Lisabonei.

30.11.2021 Lisabona – Tur panoramic de oras – inclus
Mic dejun. Se pleaca direct in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 4h) cu insotitorul de grup roman, tur ce cuprinde oincursiune in Cartierul Belem, cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand Patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”. Se face un popas pentru vizitarea manastirii si pentru a cumpara o cafea “uma bica” si o prajitura traditionala „pastel de nata”, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo) unde este instalat un brad spectaculos din beculete si Praca Marques de Pombal, unde este organizata o piata de Craciun pitoreasca si cu patinoar. Cazare la hotel 4* in centrul Lisabonei.

01.12.2021 Lisabona – Excursie optionala:Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril-Seara de Fado
Mic dejun. LA MULTI ANI ROMANIA SI LA MULTI ANI PORTUGALIA! Timp liber pentru plimbare si cumparaturi sau excursie optionala la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze, vizitarea Palatului National (optional) sau, daca timpul permite, pentru un supliment se poate vizita Palatul Pena. Se continua spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei, spre Boca do Infierno si Cascais-“sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci si o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa, unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Seara,optional, plimbare pietonala in zona Parcului Eduardo si a Pietei Marques de Pombal, unde in fiecare an se organizeaza o traditionala piata de Craciun. Va propunem optional, ”O seara Fado” in rezonanta muzicii de suflet portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues.  Cazare la hotel 4* in Lisabona.

02.12.2021 Lisabona – Excursie optionala la Obidos – Nazare – Pelerinaj la Fatima
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos – Nazare – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos, cu casute albe traditionale
si balcoane din fier forjat,unde puteti degusta din cupe de ciocolata renumita ginjinha (visinata). Se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Cazare la hotel 4* in Lisabona.

03.12.2021 Lisabona – Excursie optionala Cristo Rei-Cabo Espichel-Sesimbra-Setubal
Mic dejun. Puteti alege varianta unei excursii optionale pe coasta sud-vestica a Lisabonei. Prima oprire se face la capatul podului
Ponte 25 april, la monumetul inchinat lui Iisus Hristos, asemanator cu cel de la Rio de Janeiro. Traseul continua catre Cabo Espichel,un promontoriu natural, de o frumusete care iti taie respiratia, pe care se afla Farul si biserica Fecioarei Maria. Se viziteaza statiunea Sesimbra, unde se afla Castelul Maurilor si unde puteti beneficia de timp liber pentru plimbare sau pentru a servi pranzul optional, la una din multele taverne de pe faleza Atlanticului, iar apoi, trecand prin Rezervatia Naturala Serra da Arabidda, se merge in orasul Setubal, al treilea mare port al Portugaliei. Se face o oprire pentru degustare de vin la Azeitao, cu intrare optionala. Returul la Lisabona se face trecand pe Ponte Vasco da Gama – cel mai lung pod al Europei. Predarea camerelor se face la ora 12.00 si seara se face transferul la aeroportul din Lisabona, pentru imbarcare la cursa 0B 158 spre Bucuresti. Decolarea cursei este la ora locala 22:50

04.12.2021 Bucuresti
Aterizare la Otopeni la ora 05:00 local.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
478€
27 noi 2021 – 03 dec 2021
Camera dubla 
 Mic dejun
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE
 • 4 nopti cazare la hotel VIP EXECUTIVE PICOAS 4*, situat foarte central in centrul Lisabonei, la 10 minute de Piata de Craciun din Parcul Eduardo al VII-lea 
 • Bonus! Turul panoramic al orasului emblema a Portugaliei, capitala Lisabona, cu cele mai importante obiective 
 • Zbor direct Compania BLUE AIR Bucuresti-Lisabona-retur
 • Taxele de aeroport incluse in pret 
 • BONUS! Transport intern pe ruta Brasov si Constanta 
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO  indiferent de varsta
 •  Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata.
 • Excursii optionale
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
 • Bacsisuri pentru transportul bagajelor –
 • Taxa locala de 2 €/persoana/zi (se achita direct de catre turist la receptia hotelului)

 

Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata 30% la rezervare, diferenta cu 30 zile inainte de plecare.  Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  pasaporat valabil 6 luni la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3736

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei : 

LA DESTINATIE :

 • Companiile aeriene vor permite îmbarcarea pasagerilor zborurilor cu destinație sau escală în Portugalia continentală DOAR în baza prezentării, la plecare, a dovezii efectuării, de către un laborator, a unui test de amplificare a acidului nucleic – NAAT (include testul RT-PCR convențional, în timp real, sau testul rapid de amplificare a acidului nucleic)* sau a unui test rapid antigen (TRAg)** pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, efectuat în cele 72 de ore, respectiv 48 de ore anterioare orei îmbarcării SAU, conform Decretului Lege nr. 54-A/2021, prin prezentarea Certificatului Digital COVID al UE ***. Copiii care nu au împlinit încă vârsta de 12 ani sunt exceptați. De asemenea, autoritățile portugheze competente vor recunoaște valabilitatea certificatelor de vaccinare digitale și a dovezii de vaccinare sau vindecare, eliberate de țări terțe, în condiții de reciprocitate****.

  * Normele Direcției Generale de Sănătate în materie de teste pot fi consultate aici: https://www.dgs.pt/normas-orientacoes-e-informacoes/normas-e-circulares-normativas/norma-n-0192020-de-26102020-pdf.aspx.

  ** Sunt acceptate doar testele rapide antigen care fac parte din lista comună de testări rapide antigen pentru depistarea virusului SARS-COV-2 în spațiul comunitar, aprobată de Comitetul UE pentru Siguranță în Sănătate. Pasagerii care prezintă un test rapid antigen (TRAg) care nu este conform listei menționate anterior vor fi obligați să efectueze un nou test NAAT sau TRAg, la sosirea în Portugalia, pe cheltuială proprie, nefiind permisă părăsirea aeroportului până la obținerea rezultatului.

  ***Certificatul Digital COVID al UE poate fi prezentat în format digital sau pe hârtie. Detalii privind Certificatul Digital COVID al UE pot fi consultate aici https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_ro. Prezentarea Certificatului Digital COVID al UE exceptează posesorul de obligația izolării profilactice, în cazul în care aceasta este impusă de lege la intrarea în teritoriul portughez.

LA RETUR IN ROMANIA: FARA RESTRICȚII 

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG