Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

CIRCUIT COSTA BRAVA – PASTE 2022

22.04.2022 Bucuresti – Barcelona / Tur panoramic al Barcelonei – Malgrat de Mar / Costa Brava
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 04.10 pentru imbarcare la cursa BlueAir 0B107 cu decolare la ora 07:10 spre Barcelona. Aterizare la Barcelona la ora 09:20. Tur panoramic al orasului, cu ghid local de limba romana: principalele bulevarde ale Barcelonei cu o scurta oprire la celebrul si faimosul Parc Güell- capodopera a lui Gaudi (fara intrare inclusa), Placa Catalunya si La Ramblas, Plaza de España. O scurta oprire la Parcul Olimpic, cel mai inalt punct al orasului pentru a putea face cateva fotografii si a surprinde panorama superba. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi la El Corte Ingles, pe La Ramblas sau Plaḉa Catalunya. Seara, cina si cazare la Hotel Tropic Park / 4* in Malgrat de Mar – Costa Brava (sau similar)

23.04.2022 Costa Brava – Montserrat
Mic dejun. Optional, va recomandam o superba excursie intr-un loc absolut fabulos: Manastirea Montserrat. Montserrat se afla la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Barcelona. Construita pe un munte cu crestet bizar, manastirea benedictina gazduieste statuia Fecioarei din Montserrat (Madonna Neagra, la Moreneta). Sculptura in lemn de secol XII, reprezentand Fecioara cu pruncul, este venerata de pelerini si este una dintre cele mai cunoscute Madonne din lume. Tot aici se poate vizita muzeul Montserrat unde sunt expuse lucrari de Picassso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet sau Sisley. Seara, Cina si cazare la Hotel Tropic Park / 4* in Malgrat de Mar – Costa Brava (sau similar)

24.04.2022 Costa Brava – Lumea lui Dali – Girona & Figueres – INCLUSA!
Mic dejun. In ziua de Paste, va invitam intr-o excursie in “Lumea lui Dali”. Girona si Figueres sunt doua dintre cele mai frumoase orase ale Cataluniei.  Girona este un oras atragator cun un bogat patrimoniu cultural: Forca Vella care contureaza orasul roman original, fondat cu mai mult de 2000 de ani in urma si Cartierul Medieval, care a extins orasul in sec. 14 si 15. Ne vom plimba prin aceste cartiere istorice, pline de strazi pietonale inguste si cladiri medievale impresionante. Renumitul  bulevard pietonal La Rambla de la Libertat, Catedrala Gotica, Cartierul Evreiesc „El Call”, cel mai bine conservat district de acest gen din Catalonia. Figueres, locul natal al pictorului Salvador Dali, este un oras cu radacini catalane adanci, care ofera o incursiune in lumea creatoare a artistului. Este un oras plin de viata, unde caldirile istorice se amesteca pe strazile inguste pline cu magazine de suveniruri, bijuterii, cafenele, terase si case impunatoare: Piata Primariei, Carrer Magre, Capela San Sebastian, Piata Llana, Biserica Sant Pere, Rambla. Vom continua cu vizitarea Muzeului Salvador Dali, un muzeu spectaculos si interesant care impresioneaza inca din exterior, aratand ca o casa dintr-o lume suprarealista. Salvador Dali a fost o persoanlitate unica, neanteleasa, dar cu talent iesit din comun, iar in muzeu veti gasi multe obiecte care i-au apartinut artistului,  si toate picturile lui, pastrate intr-o forma exceptionala. Seara, Cina si cazare la Hotel Tropic Park / 4* in Malgrat de Mar – Costa Brava (sau similar)

25.04.2022 Bucuresti – Costa Brava
Mic dejun. Zi libera pentru petrecerea unei zile minunate in ambianta cafenelelor si restaurantelor Barcelonei, pe faimoasa „La Ramblas”, pe faleza Marii Mediterane, sau in Parcul Güel, pentru a va plimba si a admira operele construite aici de Gaudi. Va recomandam sa vizitati individual cele mai impresionante obiective turistice din Barcelona: renumita Catedrala inca neterminata „Sagrada Familia”, Casa Mila si Casa Batllo – opere reprezentative ale renumitului arhitect Gaudi, monumentul dedicat lui Cristofor Columb in piata cu acelasi nume, Cartierul Gothic, cu cladiri vechi si stradute inguste pline de istorie, Muzeul Pablo Picasso, portul. Seara, cina si cazare la Hotel Tropic Park / 4* in Malgrat de Mar – Costa Brava (sau similar)

26.04.2022 Barcelona / Bucuresti
Mic dejun. Predarea camerelor. Transfer la hotel la Aeroportul El Prat. Imbarcare la cursa Blue Air 0B108 cu decolare la ora locala 10:10 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 14:20.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
519€
22 apr 2022 – 26 apr 2022
Camera dubla standard
Demipensiune
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅4 nopti cazare cu mic DEMIPENSIUNE la Hotel Tropic Park 4* / Malgrat de Mar – Costa Brava

✅BONUS! Turul panoramic al orasului Barcelona cu asistenta in limba romana (fara intrari la oiective turistice)

✅BONUS! Excursie ½ zi “Lumea lui Dali – Girona & Figueres” – INCLUSA! (intrarea la Muzeul lui Dali din Figueres inclusa) in ziua de Paste

✅Transferul apt-htl-apt in Barcelona inclus

✅ Zbor Compania BLUE AIR Bucuresti – Barcelona – Bucuresti – cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 10 kg (POSETA sau RUCSAC- NU TROLLER, dimensiune 40 x 30 x 20 cm)

✅Taxele de aeroport incluse

✅Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic

✅Bonus! Transfer intern de grup din Brasov/Constanta, valabil doar in momentul rezervarii

✅ Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turisti

❌Excursii optionale – preturi informative:

Montserrat – durata – 1 zi – Pretul include transport, ghid insotitor, urcarea cu trenuletul electric –(cremallera), degustare de lichioruri (Casis, Ratafia),  70 €/pers. min.20 participanti ; 80 €/pers. min. 15 participanti.

Tarifele excursiilor optionale sunt calculate orientativ si pot suferi modificari in functie de numarul de persoane. Clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure). Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!

❌Taxa locala de 1,5 – 2 €/persoana/zi (se achita direct de catre turist la receptia hotelului)

❌Asigurare Medicala si STORNO  (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat 

❌Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata avans 40% la rezervare, si 60% cu 30 zile inainte de plecare.  Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti carte de identitate sau pasaport valabil la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei :

LA DESTINATIE:

Toți pasagerii care se îmbarcă în România cu destinația Spania trebuie să prezinte:

 certificatul european digital COVID – opțiuni: 

– certificatul european digital COVID care atestă vaccinarea completă împotriva COVID-19, de la care au trecut minim 14 zile; 

sau

– certificatul european digital COVID care atestă recuperarea post-COVID-19, de la care au trecut minim 11 zile, dar nu mai mult de 180 de zile;

sau

– certificatul european digital COVID care atestă rezultatul negativ al unui test PCR realizat în ultimele 72 de ore anterioare călătoriei sau certificatul digital european care atestă rezultatul negativ al unui test antigen realizat în ultimele 24 de ore anterioare călătoriei;

– formularul privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau al paginii de internet https://www.spth.gob.es/.

Minorii cu vârsta de până la 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul european digital COVID, dar pentru aceștia trebuie completat formularul privind starea de sănătate (https://www.spth.gob.es/). 

LA RETUR IN ROMANIA: Fara restrictii

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG