Sri Lanka – Sejur 1 Decembrie – plecare din Bucuresti

Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Sri Lanka – Sejur 1 Decembrie – plecare din Bucuresti

Asezata in sud-vestul coastelor Indiei, Sri Lanka este o insula de forma unei lacrimi, cu peisaje impresionante. Era cunoscuta sub numele de Ceylon (British Crown Colonia de Ceylon) pana in 1972, cu toate ca a devenit independenta in 1948. Atractia principala o reprezinta siragul de insule coraliere (numit Adam’s Bridge) ce o leaga de India in partea de nord-vest. Marco Polo, marele explorator, spunea ca Sri Lanka este cea mai frumoasa insula din lume. Multe secole la rand, s-a numarat printre cele mai cautate destinatii turistice, in special de catre europeni; Razboiul Civil (care a durat peste 25 de ani) a reusit sa indeparteze aproape toti turistii, afectand foarte tare economia acestei tari. Dupa 2009, odata cu incetarea razboiului, lucrurile au inceput sa o ia incet-incet pe fagasul normal, iar astazi, Sri Lanka a intrat din nou in atentia turistilor straini, ca si destinatie de vacanta.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
1637€29 noi – 06 dec 2021, 7 noptiCamera dubla Mic dejun

Ziua 1. București – Mattala – Yala

Check- în și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Mattala. Transfer către Parcul Național Yala. Cazare la hotel Jetwing Yală 4* sau similar.

Ziua 2. Yala – Nuwara Eliya

Mic dejun. Safari cu jeep-urile în Parcul Național Yala, rezervația cea mai vizitată din țară, ce gazduieste peste 40 de specii de mamifere, care sunt relativ ușor de văzut în acest habitat deschis. Plecare spre Nuwara Eliya. Pe drum se vizitează Cascada Rawana Ella. După-amiază, plimbare pietonală în Nuwara Eliya. „Mică Anglie” din Sri Lanka este înconjurată de munți, văi, cascade și plantații de ceai. Cazare la hotel Jetwing St Andrew`s 4* sau similar.

Ziua 3. Nuwara Eliya – Kandy

Mic dejun. Plecare spre Kandy. Pe drum se vizitează o fabrică de ceai şi o plantaţie de ceai. După-amiază sosire în Kandy și vizită la Templul Dintelui Sacru declarant Patrimoniul Mondial UNESCO. Cazare la hotel Cinnamon Citadel 4* sau similar.

Ziua 4. Kandy – Peradeniya – Kandy

Mic dejun. Ziua începe cu turul orașului Kandy, un exemplu al influenței budismului în Sri Lanka zilelor noastre. Se vizitează și un atelier de pietre prețioase. Plecare spre Peradeniya unde se vizitează Grădina Botanică Regală, cu peste 5000 de specii de copaci și plante. Cazare la hotel Cinnamon Citadel 4* sau similar.

Ziua 5. Kandy – Dambulla – Matale – Polonnaruwa – Habarana

Mic dejun. Plecare spre Matale unde se face un tur al unei grădini de mirodenii, după care se continuă cu Dambulla unde se vizitează Templul de Piatră, construit în interiorul unei peșteri. După-amiază se ajunge în fosta capitală medievală a Sri Lankai, Polonnaruwa. Cazare la hotel Habarana Village by Cinnamon 4* sau similar.

Ziua 6. Habarana – Sigiriya – Anuradhapura – Habarana

Mic dejun. Excursie la Fortăreața din Sigiriya, cunoscută sub numele de „Stânca Leului“. Opțional se pot parcurge cele 1.200 de trepte pentru a admira ruinele celebrului Palat, însă și pentru o priveliștea unică asupra zonei. După-amiază se ajunge la Anuradhapura, fost centrul al budismului Theravada timp de multe secole, oraș explorat într-un tur de oraș. Întoarcere în Habarana pentru cazare la hotel Habarana Village by Cinnamon 4* sau similar.

Ziua 7. Habarana – Galle

Mic dejun. Plecare spre Galle, un vechi port exotic, cu clădiri impunătoare coloniale olandeze, moschei și biserici antice, conace mărețe, muzee și plaje faimoase. Timp liber la dispoziție. Cazare la hotel Amari Galle 4* sau similar.

Ziua 8. Galle – Mattala – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Mattala pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

 

 

 

 

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA

1637€

29 noi – 06 dec 2021, 7 noptiCamera dubla Mic dejun
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅Bilet de avion pe ruta București – Mattala – București (Inclus)
✅ 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mâna/persoană (Inclus)
✅Taxe de aeroport (Inclus)
✅Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului (Inclus)
✅Cazare 7 nopți în hoteluri de 4* cu mic dejun (Inclus)
✅Biletele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program (Inclus)
✅ Asistență turistică în limba română (Inclus)

 

 

 

 

❌ Taxă viză pentru Sri Lanka: 40 euro/pers. (se obţine on-line)
❌Testare COVID-19 RT-PCR
❌Excursiile și serviciile opționale
❌Bacșișuri pentru ghizii și șoferii locali: aprox. 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
❌Asigurare medicală și storno
❌Alte servicii care nu sunt menționate ca fiind incluse

❌Supliment demipensiune (7 cine): 95 Euro/persoană (valabil doar pentru plata in avans in agentie) (Optional)

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata 50% la rezervare, iar diferenta cu 25 zile inainte de data plecarii! Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a achizitiona aceasta oferte trebuie sa faceti test PCR  cu max 72 ore inainte de plecare, sa aveti rezultat negaticv eliberat in limba engleza!

•Este necesar sa aveti  pasaport normal valabil 6 luni la data returului. Nu se accepta pasaport temporar!

•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: 

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei: https://www.mae.ro/travel-conditions/3748

LA RETUR IN ROMANIA: Fara restrictii. 

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG