Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

oferta ski bad gastein

Ski Austria – Bad Gastein – Platesti 6 , stai 7 nopti!

MONDI Hotel Bellevue Gastein 4*

Regiune de ski  Gastein: 840 m – 2 300m altitudine, cu  9 teleschiuri, 9 telescaune, 7 telecabine,  118 kilometri de pârtii: 35 km albastru, 70 km roșu, negru 13 km, școală de schi, cross country schi, Funpark
 Bad Gastein: 1 000 m deasupra nivelului mării, 4 500 de locuitori, Felsentherme cu baie termală , spa în aer liber, spa și piscină interioara. Bad Hofgastein 7 km, 48 km Zell am See, Salzburg 94 km.

4* First Class Aparthotel Bellevue: locație centrală, pe panta masivului Stubnerkogel. Centrul statiunii, cu magazine, baruri, restaurant,  gara se afla la aprox. 200 m departare. Complex hotelier  cu receptie, lobby, terasa insorita, bar, restaurant, sala de conferinta, sala depozitare echipament sportiv, școala de schi din apropierea hotelului, grădina , lift, WiFi disponibi, parcare gratuită în imediata vecinătate, parcare la hotel  contra taxă suplimentară: € 6.50 pe zi (în funcție de disponibilitate).  

Serviciu gradinita ptr. copii intre 3 – 12 ani (luni – vineri) conform program. 

Agrement: cameră pentru jocuri, biliard, bowling.

Wellness: centru de wellness cu piscină interioară (12m x 8m), sauna, baie de aburi, jacuzzi, sală de fitness.;

Apartamente: Toate apartamentele au chicinetă, seif , sat-TV, radio, telefon , partial cu balcon sau terasă cu vedere la munții din jurul văii Gastein. Dotari bucatarie: tacamuri, farfurii.

(aragaz 2 placi in studio / 4 in suita), frigider cu congelator mic, mașină de cafea, cuptor cu microunde, ceainic, prăjitor de pâine, fierbator oua.

STUDIO (STD): apartament cu o cameră,  ptr. 1 – 2 persoane, aprox. 23 – 29m², camera de zi-dormitor, zonă confortabilă de zi cu bucătărie, baie cu WC/duș sau cadă.

STUDIO-PLUS (STD+): apartament cu o cameră,  ptr. 1 – 2 persoane, aprox. 23 – 29m², camera de zi-dormitor, zonă confortabilă de zi cu bucătărie, baie cu WC/duș sau cadă. Priveliste spre Valea Gastein.

Apartament STANDARD (AP-ST):  cu doua camere, pt. 1 – 4 pers., aprox.  41 – 59m², camera de zi-dormitor cu zonă de bucătărie, zonă de relaxare confortabilă, un dormitor separat, baie, WC/duș sau cadă.

Apartament PLUS(AP+):  cu doua camere, pt. 1 – 4 pers., aprox.  41 – 59m², camera de zi-dormitor cu zonă de bucătărie, zonă de relaxare confortabilă, un dormitor separat, baie, WC/duș sau cadă.

Priveliste spre Valea Gastein.

Suită STANDARD (SUT-ST): cu trei camere,  pt. 1 – 6 persoane, aproximativ 61 – 80 m², combinat cameră de zi-dormitor cu zonă de bucătărie, zonă de relaxare confortabilă, 2 dormitoare separate, 2x WC/ duș.

Suită PLUS (SUT+): cu trei camere,  pt. 1 – 6 persoane, aproximativ 61 – 80 m², combinat cameră de zi-dormitor cu zonă de bucătărie, zonă de relaxare confortabilă, 2 dormitoare separate, 2x WC/ duș.

Priveliste spre Valea Gastein.

 

Website hotel: https://www.mondihotels.com/en/gastein/the-hotel/rooms

Tripadvisor: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580116-d576122-Reviews-MONDI_Hotel_Bellevue_Gastein-Bad_Gastein_Austrian_Alps.html 

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
389€10 ian – 17 ian 2021Camera dubla  Fara masa
385€15 ian – 22 ian 2021Camera dubla  Fara masa
385€23 ian – 30 ian 2021Camera dubla  Fara masa
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅Cazare 7 nopti la hotelul propus

✅Asistenta turistica din partea agentiei Travel Collection din momentul ofertarii pana la intoarcerea in tara

❌Transport

❌Asigurare medicala

❌Mic dejun 18 eur/ adult/zi ; 9 eur/copil /zi

❌Demipensiune plus 26 eur/zo/adult

❌Ski Pass

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata avans 20% si diferenta cu 20 zileinainte de plecare.  Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  buletine valabile la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei 16.10.2020: 

LA DESTINATIE: Obligativitatea purtarii mastii in spatiile inchise. Intrarea în Austria este permisă dacă dețin un test negativ pentru SARS-CoV-2 (PCR), nu mai vechi de 72 de ore (de la data prelevării probelor), în limba germană sau engleză.

LA RETUR IN ROMANIA: Fara restrictii. 

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Str Midiei Nr 27, Ap 16
CUI: 42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020