Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Maroc – Poarta către lumea magică a Orientului!

Ziua 1 – Bucuresti – Maroc – Casablanca
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei la ora 02.30 dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare la 04.50 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 06.15 local si trecere prin tranzit in aeroportul din Istanbul, pentru imbarcare la cursa TK617 cu decolare spre Casablanca la ora 11.35. Sosire la Casablanca la ora locala 14:30. Transfer si cazare la hotel 4* sup in Casablanca. Seara, optional, vizita la Rick’s Café, faimoasa cafenea din filmul american Casablanca.

Ziua 2 – Casablanca – Turul orasului Casablanca
Mic dejun. La ora 09.30 se pleaca in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil Art Deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Timp liber pentru praz (nu este inclus). Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca (biletul de intrare la moschee nu este inclus -15€/persoana). Dupa-amiaza libera in Casablanca, pentru explorarea orasului sau shopping la Morocco Mall. Cina si cazare hotel 4*sup in Casablanca.

Ziua 3 – Casablanca – Rabat – Meknes – Moulay Idriss – Volubilis – Fes (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Rabat – Capitala administrativa a Marocului, cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz, optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea Medina. Seara, cina si cazare hotel 5* in Fes.

Ziua 4 – Fes – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe Drumul medinei si al souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz, Pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana fara bauturi incluse, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fes.

Ziua 5 – Fes – Marrakech (490 km) – Seara traditionala berbera la „Chez Ali”
Mic dejun. Plecare spre Marrakech, pe autostrada, pentru confortul dvs. Pauza pentru servirea optionala a pranzului. Optional, seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors www.ilove-marrakech.com/chezali.html.Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 6 – Marrakech – Perla Marocului si Perla Sudului
Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakech – Perla Sudului, oras fondat in secolul al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul  Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si antica Medina cu faimoasa  Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor, iar daca timpul permite, optional, se pot vizita gradinile luxuriante Majorelle,  intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos- Yves Saint Laurent  (intrarea in gradini nu este inclusa). Cina si cazare la hotel 5* in Marrakech.

Ziua 7 – Marrakech – Excursie optionala la Ouarzazate cu pranz inclus (400 km)
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakesh, odihna, sau participare la Excursia optionala la Ouarzazate cu pranz inclus. Se pleaca dimineata foarte devreme, la ora 07:00 si se traverseaza Muntii Atlas, pe un drum  pitoresc si unic, prin satele berberilor. Se trece prin Trecatoarea Tizi’n Tichka si se ajunge la cel mai inalt punct al Muntilor Atlas  la 2260 m altitudine. Dupa o pauza pentru fotografii si pentru a respira aerul curat, se continua spre fortareata din secolul al XI- lea Kasbah Ait Ben Haddou – ce apartine patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre linistitul oras Ouarzazate unde se  viziteaza fortareata Taourirt si se serveste masa de pranz. Locul este renumit pentru filmarile la Razboiul Stelelor si a fost  restaurant cu asistenta financiara de la UNESCO. Contra a 5 € de persoana, puteti vizita studiorile cinematografice, unde, printre  alte filme renumite, s-a turnat si Giuvaierul Nilului, doua variante ale Ali Baba si cei 40 de hoti, Maria Magdalena, Mumia, Legionarul, Gladiatorul, Babel, Sex and the city etc. Seara, cina si cazare la hotel 5* in Marrakech.

Ziua 8 – Marrakech – Excursie optionala la Essaouira, pe Malul Atlanticului(360 km)
Mic dejun. Optionala la Oceanul Atlantic, spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul  Mogador (denumirea data de portughezi), localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativa ce  produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan  si unde puteti fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zona. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949,  cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat  pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea. Cina si cazare la hotel 5*in  Marrakech.

Ziua 9 – Marrakech – Istanbul
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a centrului comercial din Marrakech. Predarea camerelor si transfer la aeroportul Menara din Marrakech, pentru imbarcare la cursa TK620 cu decolare la ora 15:55 local spre Istanbul. La ora 22:55 local aterizare pe aeroportul din Istanbul. Trecere prin zona de tranzit a aeroportului.

Ziua 10 – Istanbul  – Bucuresti
Imbarcare si decolare cu TK1041 la ora locala 01.05 din Istanbul spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 02.20 local.

<td

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
1098€
18 sep 2021 – 26 sep 2021
Camera dubla 
Demipensiune
  
  
 
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

– 8 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE: 2 nopti in Casablanca 4*, 2 nopti Fes 4* si 4 nopti 5* in Marrakech

– BONUS! Toate vizitele mentionate in program sunt incluse, cu insotitor de limba romana si ghid marocan specializat, pe intreaga durata a circuitului

– Excursii optionale inedite, la Essaouira- Oceanul Atlantic cu vizita la “cooperativa de argan” sau la Ouarzazate, ambele cu pranz traditional inclus              – Taxele de aeroport incluse                

Asigurare Medicală și Storno, cu acoperire covid 19.

Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii agentiei

– Excursii optionale, intrarea la Moscheea din Casablanca (15 €/persoana) si intrarea la Gradinile Majorelle (8 €/persoana);

– Excursie optionala la Essaouira sau Ouarzazate Alte obiective turistice decat cele mentionate;

– Bauturi la mese sau mesele nementionate in program;

Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

– 40% – se plateste imediat dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
– 40% – se plateste cu 31zile inaintea datei de plecare;
– 20% – se plateste cu 21 zile inaintea datei de plecare

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  pasaport valabil 6 luni la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: https://www.mae.ro/travel-conditions/3726

RESTRICTII in momentul publicarii ofertei : 

LA PLECARE IN MAROC:

– certificat de vaccinare;

Vaccinurile acceptate de Maroc sunt: AstraZeneca, Sinopharm, Sputnik, Pfizer/BioNTech, Janssen (Johnson& Johnson), Covishield (Serum Istitute of India), Moderna, Sinovac.

– test PCR negativ cu valabilitate de cel mult 72 de ore pentru pasagerii nevaccinați sau care nu au efectuat schema completă de vaccinare  ; -fișa sanitară pentru toți pasagerii, vaccinați sau nevaccinați (accesibilă online  http://www.onda.ma/form.php pentru imprimare sau distribuită la bordul aeronavei), completată cu adresa declarată pe perioada sejurului în Maroc și două numere de telefon la care pot fi contactați pe parcursul a 10 zile de la data intrării pe teritoriul marocan;

– copiii cu vârsta de până la 11 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test RT-PCR sau a unui certificat de vaccinare.

LA RETUR IN ROMANIA: FARA RESTRICȚII , MAROC SE AFLA  PE LISTA VERDE.

Rezervare

Occidental 

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020