Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

car-2151324_1920

CUBA – CIRCUIT SI SEJUR – VARADERO – OCTOMBRIE 2022

Cuba - Mecca Havanelor

5/5
TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA

1958 €/pers/sejur

 

 

01 oct – 12 oct 2022

 

 

 

Havana Hotel NH 4* Capri
 
 
02 oct – 05 oct 2022, 3 nopti
 
Camera dubla 
Mic Dejun
Hotel  Memories Trinidad del Mar 4* Trinidad
 
 
05 oct – 06 oct 2022, 1 noapte
 
 
Camera dubla 
All Inclusive
Hotel Iberostar Bellavista 5* Varadero
 
 
06 oct – 11 oct 2022, 5 nopti
 
 
Camera dubla 
All Inclusive
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.
TARIFUL INCLUDE
TARIDUL NU INCLUDE

✅Transport Avion Air France Bucuresti   – Havana – Bucuresti 

01.10.2022 Bucuresti 06:00 – 08:10 Paris 10:40 – 14:35 Havana

11.10.2022 Havana 17:05 – 08:15 Paris 09:40 – 13:25 Bucuresti ( + 1 zi )

✅Transferuri aeroport – hoteluri – aeroport

✅Taxe de aeroport si taxe de catering

✅Bagaj mana 55x35x25 cm max 12 kg

 Bagaj cala max. 20 kg

✅Cazare 9 nopti la hotelurile alese: 3 nopti cazare cu mic dejun – hotel 4* – Havana; 1 noapte cazare cu all inclusive la hotel 4* – Trinidad; 5 nopti cazare cu all inclusive la hotel 5* – Varadero

✅Regim de masa conform oferta

✅PACHET EXCURSII INCLUSE:

  • Tur de oras Havana
  • „Big Cuba Tour” – tur combinat al Havanei cu masini clasice americane si autocar cu pranz inclus
  • Excursie la Cienfuegos cu tur de oras si pranz inclus
  • Tur de oras Trinidad
  • Excursie la Santa Clara cu tur de oras si pranz inclus

Excursie la Cojimar si Muzeul Hemingway cu pranz inclus

✅Insotitor de grup roman 

✅Ghid local pe parcursul circuitului

✅Transport cu autocarul local conform itinerariului

✅Asistenta turistica din partea agentiei Travel Collection din momentul ofertarii pana la intoarcerea in tara

❌Asigurare medicala + storno + clauza covid

❌Taxa de viza si procesare documente – 60eur/pers

❌Bacsisuri pentru prestatorii locali

❌Taxa de iesire din Cuba – 20euro/pers – se achita personal la intoarcere, pe aeroportul din Havana.

  Ziua 1 | Bucuresti – Havana

 

 •  01.10.2022: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Paris la ora 08:10. La ora 10:40 decolare catre Havana cu zborul AF950 si aterizare in capitala Cubei la ora 14:35. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la Hotel NH Capri 4* sau similar.

  Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la Hotel NH Capri 4* sau similar.

 

  Ziua 2 | Havana – „Big Cuba Tour”

  Mic dejun. Astazi vom avea parte de o experienta inedita – un tur combinat al Havanei cu autocar si masini clasice Americane (aprox. 1 ora), care au fost importate din America pana la revolutia cubaneza de la sfarsitul anului 1958. In timpul calatoriei cu celebrele masini colorate, vom putea vedea cartierul unde a trait artistul cubanez Jose Fuster – supranumit Picasso al Cubei, frumos decorat cu picturi, lucrari ceramice si desene – un adevarat muzeu in aer liber. Dupa aceasta experienta inedita continuam turul cu autocarul pentru a vizita strada  Hamel, care este un adevarat centru al artistilor moderni, numita astfel dupa artistul Fernando Hamel. Apoi vom vizita casa eroului legendar al Cubei – Che Guevara, de unde vom avea ocazia sa admiram Havana de la inaltime. Vom servi apoi pranzul la un restaurant local. Ne vom indrepta apoi catre strada Prado care este una dintre cele mai placute strazi din Havana. Urmeaza impreuna cu ghidul local sa vizitam partea veche a Havanei unde vom putea admira panoramic celebrul bulevard de promenada Malecon Habanero, cimitirul lui Columb. Vom face un stop fotografic in celebra Piata a Revolutiei din partea moderna a Havanei, apoi vizitam cartierul rezidential Miramar. In cele din urma vom urca la Moro Castle de unde vom putea admira o minunata panorama asupra orasului. Transfer la hotel. Cazare Hotel NH Capri 4* sau similar.

  Ziua 3 | Havana – Valea Vinales si Pinar del Rio

  Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional, Excursie in Vinales si Pinar del Rio. Tarif: 70 Euro/persoana, minim 20 platitori (se achita in agentie la inscriere). Ne vom imbarca in autocar si ne vom indrepta catre Valea Vinales, locul unde este cultivat tutunul pentru renumitele tigari cubaneze. Vom vizita aici centrul orasului Vinales, campurile de tutun si o ferma locala unde este procesat tutunul recoltat. Vom servi apoi pranzul la un restaurant local dupa care excursia continua la Pinar del Rio, acolo unde ne vor fi impartasite tainele fabricarii celebrelor tigarete cubaneze. Desigur, este locul ideal de unde va puteti procura autenticele trabucuri. Dupa ce vom arunca o ultima privire panoramica asupra vaii Vinales si vom face o scurta incursiune in Pestera Indianului, ne vom imbarca in autocar pentru drumul de intoarcere catre Havana. Cazare Hotel NH Capri 4* sau similar.

   

   Ziua 4 | Havana – Cienfuegos – Trinidad

  Mic dejun. Plecam din Havana si ne intreptam catre Cienfuegos – unul dintre cele mai frumoase orase din Cuba. Localizat la aproximativ 250 km de Havana si aflat pe coasta de sud a Cubei, Cienfuegos este unul dintre cele mai pitoresti orase-port, drept pentru care a fost supranumit Perla Sudului. Astazi centru comercial pentru zahar, cafea si tutun, a fost fondat in 1819. Odata ce ajungi in Cienfuegos, trebuie sa vizitezi cel putin unul dintre fermecatoarele sale parcuri si sa te delectezi cu o savuroasa cafea cubaneza sau cu un delicios Mojito cubanez. Vom putea admira aici teatrul Tomas Terry si cladirile guvernamentale Colegio de San Lorenzo care inconjoara parcul Jose Marti. Servirea pranzului la restaurant local. Continuam excursia si ajungem in Trinidad. Cazare hotel Memories Trinidad del Mar 4* sau similar.

 

  Ziua 5 | Trinidad – Santa Clara – Varadero

  Mic dejun. Tur de oras Trinidad. Orasul Trinidad face parte din provincia Sancti Spiritus si din 1988 a fost inclus in patrimoniul UNESCO. A fost fondat in 1514 de conchistadorul Diego Velazquez, iar astazi te invaluie intr-o atmosfera unica data de arhitectura specifica, de labirintul de stradute cu piatra cubica si un relaxant aer romantic.  Casele imbina stilurile neoclasic si baroc cu influentele maure: sunt „imbracate” in culori pastelate si au balcoane artistic construite. Aici se afla si cea mai mare biserica din Cuba: Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad, construita intre 1817 si 1892. Daca urci in turnul bisericii, vei fi rasplatit cu o priveliste minunata asupra orasului, muntilor Escambray si Marii Caraibelor. Ne imbarcam in autocar si continuam excursia catre Santa Clara, un reper important al Revolutiei Cubaneze, locul unde se afla mausoleul lui Che Guevara. Servirea pranzului la un restaurant local. In timpul turului de oras vom vedea Parcul Vidal – un simbol al liderilor revolutiei cubaneze si de asemenea pot fi vazute inca urmele de gloante de la vechiul hotel Hilton. Che Guevara – simbolul revolutiei cubaneze, a fost in cele din urma capturat si executat in Bolivia in anul 1967, iar cenusa lui a fost adusa in Cuba abia 30 de ani mai tarziu. In cele din urma ne vom indrepta catre Varadero – detinatorul celor mai frumoase si lungi plaje din intreaga Cuba. Cazare hotel IBEROSTAR BELLAVISTA 5* Varadero in regim All Inclusive.

 

   Ziua 6 | Varadero – Croaziera cu catamaranul pe insula Cayo Blanco si interactiune cu delfinii

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Croaziera cu catamaranul „Crusero del sol” in insula Cayo Blanco si interactiune cu delfinii. Impreuna cu reprezentantul local ne vom indrepta catre portul Varadero Marina de unde ne imbarcam pe catamaranul „Crusero del sol” cu destinatia finala insula Cayo Blanco. In aceasta excursie va veti bucura de soare, mare, nisip auriu si umbra palmierilor exotici precum si de un program interactiv cu delfinii de aproximativ 30 de minute. Nu va lipsi nici snorkelingul si inotul la un recif de corali. Odata ajunsi in insula Cayo Blanco vom servi un pranz bufet cu fructe de mare la un restaurant local. Timp liber la dispozitie pentru plaja pe insula. Imbarcare pe catamaran si intoarcere in portul din Varadero. Tarif: 125 Euro/persoana, minim 20 platitori (se rezerva si se achita din tara). Cazare hotel IBEROSTAR BELLAVISTA 5* Varadero in regim All Inclusive.

 

  Zilele 7-8-9 | Varadero – Sejur All Inclusive

  Cazare in sistem ALL INCLUSIVE hotel IBEROSTAR BELLAVISTA 5* in Varadero. Timp liber la dispozitie plaja si excursii optionale locale.

 

  Zilele 10-11 | Varadero – Hemingway – Cojimar – Havana –Paris – Bucuresti

   Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul catre Cojimar – un mic sat pescaresc aflat la 20 de minute de Havana, locul unde obisnuia sa manance faimosul scriitor Hemingway si unde a scris cea mai cunoscuta nuvela a sa „The Old Man and The Sea”. Hemmingway a petrecut in Cuba ultimii 20 de ani din viata sa. Vom vizita casa „La Finca” de la magnifica ferma „La Vigia”, acolo unde acum functioneaza Muzeul Hemmingway, domeniu pe care Hemmingway l-a cumparat din banii castigati din publicarea nuvelei „For whom the bell tolls”. Vom servi pranzul la restaurantul „Las Terrezas”. Transfer la aeroportul din Havana pentru imbarcare pe zborul companiei Air France:

 • 11.10.2022: AF943 cu destinatia Paris si decolare la ora 17:05. Sosire la Paris la ora 08:15 (a doua zi). La ora 09:40 decolare cu zborul AF1888 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:35. 

 

Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.

•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.

•Transfer din REVOLUT in contul de pe factura.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata integral la rezervare.

Pentru intrarea in Cuba sunt acceptate doar persoanele care au schema completa de vaccinare si care trebuie sa prezinte urmatoarele :

**de prezentat de catre toate persoanele adeverinta de vaccinare impreuna cu Certificatul Digital European de vaccinare (daca au trecut 14 zile de la rapelul vaccinurilor in 2 doze, respectiv 28 de zile de la doza vaccinului Johnson and Johnson)

**de prezentat de catre toate persoanele, inclusiv in format tiparit (printat), rezultatul unui test molecular tip RT- PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de imbarcare.

**de completat inainte de plecare formularul de intrare in Cuba https://dviajeros.mitrans.gob.cu/  . In urma completarii formularului se genereaza un cod QR care trebuie prezentat la intrarea in Cuba;

**de completat si prezentat la intrarea in Cuba  formularul de sanatate;

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2022: datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Oras Navodari, Str Randunelelor Nr 5, Bl R6, Ap 2, Lot3, Parter
CUI: RO42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020

   

EUROLIFE

OMNIASIG