Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Croaziera Pullmantur – Israel, Egipt, Turcia, Cipru si Grecia

Ziua 1. București  Atena, Grecia

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Atena. Transfer în portul Piraeus pentru îmbarcare pe nava de croazieră Horizon. Seara, cazare la bordul vasului.

Ziua 2. Atena, Grecia*  

Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau opţional tur de oraş în Atena ce include vizitarea principalelor obiective turisitce: Acropolis, Templul Atenei, Arcada lui Hadrian, Odeonul lui Herodes Atticus. Transfer si îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Limassol, Cipru

Ziua 3. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Limassol, Cipru.

Ziua 4. Limassol, Cipru*

Sosire în Limassol. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională ce include turul oraşului Limassol, vizitarea Castelului Medieval şi situl arheologic al oraşului antic Kourion. Transfer si îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Haifa, Israel.

Ziua 5. Haifa, Israel*

Sosire în Haifa. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională ce include turul oraşului Haifa şi vizitarea Gradinilor Bahai. Plecare spre oraşul Acre unde se vizitează Moscheea El Jezzaz şi zona portului. Timp liber pentru cumpărături. Transfer şi  îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Ashdod, Israel.

Ziua 6. Ierusalim (Ashdod), Israel.

Sosire in Ashdod. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Jaffa şi partea modernă a oraşului Tel Aviv.  Transfer şi  îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Port Said, Egip

Ziua 7. Port Said/Alexandria,  Egipt*

Sosire in Port Said. Timp liber la dispoziţie sau excurise opţională la Cairo pentru a vizita Piramidele din Giza şi Sfinxul. Transfer la portul din Alexandria şi îmbarcare pe nava de croazieră cu destinaţia Marmaris, Turcia.

Ziua 8. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Marmaris, Turcia.

Ziua 9. Marmaris, Turcia*

Sosire în Marmaris. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională ce include turul oraşului Marmaris: Castelul Marmaris, Hafsa Sultan Caravanserai (exterior), Moscheea Ibrahim Aga şi timp liber în oraş pentru cumpărături. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Bodrum, Turcia.

Ziua 10 Bodrum, Turcia*

Sosire in Bodrum. Timp liber la dispozitie sau tur de oras ce include vizitarea Castelului Sf. Petru, Parta Myndos si Amfiteatrul Antic. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Santorini

Ziua 11 Santorini, Grecia

Dimineața, debarcare în Santorini, una dintre cele mai frumoase insule grecești, renumită pentru peisajele spectaculoase, clădirile albe cu acoperiș albastru și plajele vulcanice. Timp liber la dispoziţie sau excursie opională în Oia şi Fira Transfer şi îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Atena.

Ziua 12. Atena-Bucureşti.

Debarcare de pe nava de croazieră. Transfer la aeroport pentru check-in şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia Bucureşti.

Facilități vas de croazieră Horizon: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sală fitness, internet (contra cost), bibliotecă, magazine, salon înfrumusețare, club copii, babysitting, piscină copii.

Facilități cabină dublă interioară: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Facilități cabină dublă exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Cabina tripla interioara: paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), pat supraetajat pentru a 3-a persoana, baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

 

 • Bilet de avion Bucuresti-Atena-Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Taxe portuare
 • Transfer aeroport-port-aeroport
 • Cazare 11 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de croaziera de 4* cu all inclusive
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Bilet de avion Bucuresti-Atena-Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Taxe portuare
 • Transfer aeroport-port-aeroport
 • Cazare 11 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de croaziera de 4* cu all inclusive
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Taxa de serviciu la bordul navei: 121 euro/ persoana (se achita oblgatoriu la inscriere)

Servicii Obligatorii

 • Taxa de serviciu la bordul navei: 121 euro/ persoana (se achita oblgatoriu la inscriere) – 121.00EUR

 

• Asigurare medicală și storno

• Taxă de serviciu: 121 Euro/ persoană (se achită obligatoriu in agentie inainte de plecare)

• Excursii optionale conform programului

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
1519€
31 oct 2021- 11 nov 2021
Cabina interioara dubla
All Inclusive
1679€
31 oct 2021- 11 nov 2021
Cabina exterioara dubla( cu hublou)

 

All Inclusive
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata avans 40% la rezervare, si 60% cu 35zile inainte de plecare.  Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti carte de identitate sau pasaport valabil la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro.

 

 

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Str Midiei Nr 27, Ap 16
CUI: 42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020