Explore new destinations

004 0722 995 547

office@travelcollection.ro

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

Ultimele oferte

turkey, fairy chimneys, natural landscape

Circuit Turcia – Cappadocia cu Charter direct

Ziua 1. Zbor Romania – Antalya ( aprox. 2 ore ) (in functie de orasul de plecare ales: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Craiova, Cluj, Oradea, Suceava)
Prezentare la aeroport cu 3 ore inaintea zborului catre Antalya. Efectuarea formalitatilor vamale si imbarcare. Sosire in aeroportul din Antalya si transfer cu autocarul la hotel. Cazare in Antalya şi cina.

Ziua 2. Antalya – Konya – Nevsehir
Mic dejun. Plecare spre orasul Konya, important centru istoric, religios si cultural din Anatolia Centrala. Faima orasului se datoreaza si cunoscutului filozof, poet si ganditor Mevlana, maestrul fondator al ordinului dervisilor rotitori. Astfel, Muzeul Mevlana reprezinta principalul punct de atractie pentru toti vizitatorii orasului. Aici putem cunoaste detalii despre activitatea si filozofia de viata a dervisilor. Nu putem pleca din oras fara a ajunge la Muzeul Faiantei, Muzeul Sculpturii, trecand prin parcul Alaeddin Tepe spre ruinele Palatului Alaeddin Kaykubad. Vom cunoaste mai bine cultura si arhitectura islamica cu ajutorul a doua din moscheele symbol ale orasului: Alaeddin Camii si Aziziye Camii. Pornim spre orasul Nevsehir, oprind pe drum la orasul subteran Saratli (Kirkgoz). Descoperim tunelurile si incaperile subterane..Cazare la hotel in Nevsehir. Cina.

Ziua 3. Göreme – Zbor cu Balonul cu aer cald
Zborul cu balonul cu aer cald ofera o experienta de neuitat si cea mai completa priveliste a zonei.
Mic dejun. Orasul Göreme este considerat unul din cele mai spectaculoase locuri din lume, un adevarat muzeu in aer liber. Peisajul uimeste prin unicitatea formatiunilor in stanca, urmare a eroziunii vântului, apei și activității vulcanice de-a lungul timpului. Continuam cu Muzeul in aer liber Goreme, una din cele mai populare atractii din Cappadocia, aflat pe lista Patrimoniului UNESCO inca din anul 1985. Muzeul gazduieste biserici sculptate in stanca bine conservate, cu fresce și picturi care datează încă din secolul al X-lea și cele mai bune exemple de artă bizantină din
Cappadocia. Regiunea formează o vale care include biserici, capele, săli de mese, toate sculptate in stanca. Biserica Neagra, Biserica Marului, Biserica Tokali, Biserica Serpilor, Capela Sfanta Barbara Chapel si Capela Sfanta Ecaterina merita pe deplin o vizita. Continuam trecand prin Guvercinlik Vadisi (Valea Porumbeilor), nume dat de multitudinea de case de porumbei sculptate de om in stanci. In Cappadocia
porumbeii erau folositi pentru hrană și îngrășământ pentru sol.
Sosire la hotel. Cina.

Excursie optionala : Baie Turceasca = 30 Euro/pers.

Ziua 4. Avanos – Uchisar
Excursie optionala : Jeep/Quad Safari = 40 Euro/pers.
Mic dejun. Pornim catre orasul Avanos, unul din cele mai importante centre turistice si artistice din zona, cunoscut pentru atelierele sale de ceramic
traditionala. Vom vizita unul din aceste ateliere pentru a urmari o demonstratie a mesterilor olari. Avem ocazia, cu ajutorul acestora, sa facem propriul vas de lut.
Vom cunoaste ulterior si alti artizani din zona, oprindu-ne la un magazin de covoare traditionale lucrate manual si la o fabrica de onyx. Tot astazi vom vedea unele din cele mai cunoscute locuri si formațiuni geologice din
Cappadocia: Valea Călugărilor (Pașabag), Hornurile Zânelor, Valea Devrent si cele Trei Frumoase.
Continuam spre al doilea oras din programul de astazi, Uçhisar. Aici ne asteapta cel mai inalt punct din Cappadocia, castelul Uchisar –o fortificație construită atat de natură, cat side om în stânca muntelui. Ne întoarcem la hotel. Cazare si Cina.
Excursie optionala : Seara Turceasca = 30 Euro/pers.

Ziua 5. Nevsehir – Antalya
Dupa Mic dejun pornim catre Antalya, oprind pe drum la un vechi caravanserai si continuam catre cazare. Cina.

Ziua 6. Tur de oras Antalya si cascada Karpuzkaldiran
Mic dejun. Excursie la cascada Karpuzkaldiran.
Vizita panoramica a Antalyei. Vom cunoaste principalele atractii ale orasului: cartierul Kaleici, Minaretul Yivli, Turnul cu Ceas de la Kale kapisi, Poarta lui Hadrian.
Ajungem in zona Portului Vechi, cu magazine pentru shopping, cafenele, ambarcatiuni moderne, galerii de arta.Cazare la hotel. Cina.

Ziua 7. Antalya – plimbare cu vaporul Manavagat
Mic dejun. Timp liber, va propunem o plimbare cu vaporașul in Manavgat.
Cazare. Cina.
Excursie optionala : Croaziera Manavgat = 30 Euro/pers.

Ziua 8. Antalya – Romania (se zboara catre acelasi aeroport de unde s-a facut
plecarea)
Mic dejun. Transfer catre aeroportul Antalya pentru zborul spre Romania.

TARIF
1 ADULT
PERIOADATIP CAMERATIP MASA
350€
 
 
10 sep 2022 – 17 sep 2022
 
 
Camera dubla standard
 
 
 
 
Demipensiune
 
 
TARIFUL INCLUDE
TARIFUL NU INCLUDE

✅Transport avion Bucuresti – Antalya – Bucuresti, zbor direct (Plecarea se face din oricare din oraşele: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Craiova, Cluj,
Oradea, Suceava)

✅Taxe aeroport

✅Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului

✅1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana

✅Asistenta turistica in limba romana 

✅Autocar clasificat pentru toata perioada circuitului

✅7 nopți de cazare la hotel de 4*

✅demipensiune (7 mic dejun + 7 cine )

✅ghid local in Cappadocia

✅Orasul subteran Saratli

✅Muzeul in aer liber Goreme

✅Valea Porumbeilor

✅Tur panoramic Uchisar

✅Asistenta turistica din partea agentiei Travel Collection din momentul ofertarii pana la intoarcerea in tara

❌ Asigurare medicală și storno

❌Bacsis ghid si soferi

❌Taxe de stațiune

❌Orice alte servicii nementionate ca fiind incluse

EXCURSII OPȚIONALE**: (se achită local):

  • Seară turcească – 30 €/pers 
  • Manavgat Boat Tour (prânz inclus) – 30 €/pers
  • Plimbare cu balonul cu aer cald – 130 €/pers
  • Baie turcească – Hamam – 30 €/pers
Rezervare
Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare.
Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

Ne poti transmite cererea de rezervare ferma cu toate datele, completand formularul REZERVA 
Ne poti transmite pe whatsapp +40722995547 sau pe email office@travelcollection.ro:
*numele cu toate prenumele, perioada dorita, hotelul dorit. Pentru copii este necesara data nasterii.
*numele pentru factura, adresa facturare, CNP persoana pentru factura, adresa de email.
*ne poti transmite poze cu documentele de identitate ale tuturor turistilor.

Dupa rezervare vei primi contractul turistic si factura proforma pe care o poti achita prin:
•depunere numerar la banca Transilvania euro sau lei, ambele sume vor aparea pe factura.
•transfer bancar in euro sau in lei, in contul nostru de la banca Transilvania, specificat pe factura.
•online cu card bancar, in lei sau eur, trebuie solicitat agentului de turism link de plata cu card.
•POS cu card bancar in lei sau euro, in agentie.
•numerar la sediul agentiei.
Sumele in ei in lei se calculeaza la cursul de vanzare al bancii Transilvania din ziua facturarii.

Oferta se poate rezerva cu plata 50% la rezervare, diferenta cu 30 zile inainte de plecare.  Sumele achitate sunt nerambursabile in caz de anulare solicitata de turist. 

•Pentru a calatori in aceasta destinatie este necesar sa aveti  pasaporat valabil 6 luni la data returului.
•Va rugam consultati permanent conditii calatorie mae.ro: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

 

•Este foarte important sa studiati link-ul hotelului ales, precum si site-uri de specialitate Booking , Trip Advisor, Am Fost Acolo , pentru a va face o opinie proprie asupra hotelurilor.
•Orice alte variante de hoteluri sau de zboruri, va pot fi puse la dispozitie, daca ne solicitati acest lucru.
•Sumele achitate de dvoastra sunt achitate mai departe catre furnizori, iar situatia acestor sume este transmisa prin raportarea cf OG 2/ 2008 Directiei de Turism a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. 
•Biletele de avion sunt nerambursabile si nominale. Nu sunt permise modificari de nume dupa emiterea acestora decat in cazul in care compania aeriana percepe o taxa pentru acest lucru.
•Puteti opta pentru o asigurare medicala simpla sau storno, daca acest serviciu nu este inclus in pachet. Il puteti solicita agentului. Conditia asigurarii medicale storno este sa o incheiati in ziua contractarii sejurului!
•Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile
•Agentia de turism Travel Collection nu va fi responsabila pentru eventualele neconcordante ce tin de schimbarea deciziilor de management de la hotel, din aeroport sau decizii ale companiei aeriene.
•NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva raspandirii virusului COVID19, serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari. Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel, bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari, fie va fi a la carte, in spatiile inchise este posbila obligativitatea purtarii mastilor, unele facilitati ale hotelului pot fi inchise (spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism! 
•DATELE CU CARACTER PERSONAL. Toate informatiile tale ce implica date cu caracter personal (CNP-ul, adresa, numarul de telefon, numele complete, detaliile documentelor de identitate, adresa de email) sunt pastrate in baza de date a sistemului nostru de facturare potrivit lesgislatiei in vigoare si nu se vor instraina unor terte parti. Nu se pot emite facturi si nu se pot efectua rezervari daca nu ne furnizati aceste informatii. Prin transmiterea documentelor dumneavoastra de calatorie ce implica date cu caracter personal, sunteti de acord sa procesam datele dumneavoastra pentru a va emite servicii turistice.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Ultimele oferte

Noutati, anunturi si oferte

TRAVEL COLLECTION AGENCY S.R.L.

Agenție de turism România

Telefon: 0722995547
Whatsapp: 0722995547
Email: office@travelcollection.ro
Adresa: Str Midiei Nr 27, Ap 16
CUI: 42665573
Nr. Reg. Com: J13/1442/ 2020